Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ξεκίνησε τις προσπάθειες εκφοβισμού η Ν.Δ.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ν.Δ. μετά την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και την αλλαγή του ονόματος στην γειτονική χώρα που πλέον ονομάζεται Βόρεια Μακεδονία.

Αφού απέτυχαν όλα τους τα σενάρια επιχειρεί να εκφοβίσει βουλευτές και υπουργούς των ΑΝΕΛ στέλνοντας απειλητικά μηνύματα όπως αυτά που διακινούνται στο messenger από στελέχη της Ν.Δ. στα Βόρεια Προάστια.

Με τέτοιου είδους εκβιασμούς είναι προφανές ότι προσπαθούν να χειράγωγήσουν την ελεύθερη σκέψη και άποψη  βουλευτών και υπουργών του συγκυβερνώντος κόμματος αποσκοπώντας στην μη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών αδιαφορώντας για το εθνικό συμφέρον, την εθνική αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία της χώρας, στο εξωτερικό.

Τέτοια παρασκηνιακά εκβιαστικά εγχειρήματα θυμίζουν τις πιο μαύρες εποχές τους. Θα έπρεπε να ντρέπονται για την καταστρατήγηση της δημοκρατικής ελευθερίας της άποψης που επιχειρούν έχοντας μόνο τους μέλημα το στενό μικροκομματικό, καιροσκοπισμό τους.

Συντάκτης: avgi.gr

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ο κύριος Βορίδης

O κύριος Βορίδης ξεκίνησε τη λαμπρή πολιτική του σταδιοδρομία ως στέλεχος του Μιχαλολιάκου στη νεολαία της ΕΠΕΝ και αργότερα διάδοχός του στην ηγεσία αυτής της διαβόητης χουντοφασιστικής οργάνωσης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο