Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
Στα ψιλά / Σοβαρότης μηδέν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στα ψιλά / Σοβαρότης μηδέν

Πέρασε στα ψιλά, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε προχθές ζήτημα τεχνικών προδιαγραφών των εκλογών όποτε αυτές διεξαχθούν. Ο αρχηγός της Ν.Δ. είχε αναφέρει στην ομιλία του ότι “(...) όπως έχουν όλοι καταλάβει, οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. δεν θα διστάσουν να κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία.

Όπως ακριβώς έκαναν τα πάντα για να την κερδίσουν. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις ανήθικες πολιτικές μεθοδεύσεις που ήδη παρακολουθούμε. Μιλάω και για διάφορα σενάρια που ακούγονται και γράφονται. Για κάποιες άλλες εταιρείες που δήθεν θα αναλάβουν τις εκλογές και για κάποιες νέες προδιαγραφές που τάχα θα εφαρμοστούν”.

Πέραν της μικροπολιτικής γελοιότητας που οι φτηνές υπόνοιες του Κυριάκου Μητσοτάκη εμπεριείχαν και ουδόλως αρμόζουν σε έναν πολιτικό που σύμφωνα με 29 κατασκευαστές δημοσκοπήσεων έχει στο τσεπάκι ένα 50% και βάλε, η υπαινικτική αυτή αναφορά σε εταιρείες που αναλαμβάνουν εκλογές φέρνει αναπόφευκτα στο μυαλό το νεοδημοκρατικό φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών του 2015.

Γιατί, όπως και να το κάνεις, εκεί στη Νέα Δημοκρατία ένα θεματάκι με τις ηλεκτρονικές διαδικασίες το έχουν και είναι δύσκολο να ξεχάσουμε το γέλιο που η αξιωματική αντιπολίτευση προσέφερε με κάτι απίθανους τύπους που με μια εταιρεία για κλάματα πήγαν να στήσουν την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αρχηγού μετά την εκλογική ήττα της Ν.Δ. τον Σεπτέμβριο του 2015.

Και όλα αυτά επειδή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τσιμπάει σε κάθε “δράκο” που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και αναπαράγει ό,τι ανοησία περνάει από το μυαλό των “βοηθάμε_τον_κυριάκο” των social media. Έτσι και τώρα, κάποιος πέταξε την μπαρούφα για μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στα ακυρωτικά μηχανήματα του μετρό και έχει, λέει, πάρε - δώσε με τη Λατινική Αμερική, τη Βενεζουέλα, τον Μαδούρο και δεν συμμαζεύεται και να σου και το σενάριο περί νοθείας να το καταπίνει αμάσητο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να κουνάει απειλητικά το δάχτυλο στην κυβέρνηση.

Και το γαϊτανάκι να συνεχίζεται από τα “ανεξάρτητα” ΜΜΕ, που ακούν Βενεζουέλα και ανοίγει η καρδιά τους μεγεθύνοντας τον “δράκο” της λατινοαμερικάνικης νοθείας κι ας διαψεύδει ο Χαρίτσης κι ας γελάει ο κόσμος μαζί με αυτούς που ούτε μια ηλεκτρονική ψηφοφορία της προκοπής δεν ήταν ικανοί να οργανώσουν, αλλά κατά τα άλλα παίζουν τα τεχνολογικά μυστικά στα δάχτυλα. Για γέλια. Μόνο για γέλια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL