Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Μοναδικό κριτήριο...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μοναδικό κριτήριο...

Την ώρα που Μέρκελ, αλλά και Βέμπερ με Μπροκ, "άδειαζαν" τον Μητσοτάκη για το"Μακεδονικό", ο Μ. Βορίδης έπαιρνε τη σκυτάλη από τον Άδ. Γεωργιάδη, που είχε ζητήσει την κατάργηση του θεσμού του εισαγγελέα Διαφθοράς, και έδειχνε τι πραγματικά απασχολεί αυτή τη Ν.Δ. παρεμβαίνοντας στη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση:

"Για εμάς το δίλημμα τι θα είναι; Να καταλήξουμε στο να κάνουμε αναθεώρηση δύο άρθρων και να παγώσουμε όλα τα άλλα που είναι σημαντικά για μας; Και σας είπα ποια είναι: τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, το θέμα του 24 με το περιβάλλον, το ζήτημα της δημοσιονομικής πειθαρχίας, δηλαδή κεντρικά, μεγάλα ζητήματα για εμάς συνταγματικά, που θεωρούμε ότι αλλάζουν το σύνταγμα πραγματικά. Να τα θυσιάσουμε αυτά, για να κάνουμε μια οριακή σημειακή παρέμβαση που ενδεχομένως, τελείως τυχαία, ταυτιζόμαστε σε ένα ή δύο σημεία; Εγώ αυτό το έχω απαντήσει στη συνείδησή μου: Όχι", είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Δι’ αυτού του τρόπου, σε τι λέει "όχι" αποκαλώντας το "σημειακή παρέμβαση";

Στην αναθεώρηση του άρθρου 86 για την ευθύνη υπουργών...

Η Ν.Δ. -και αυτό φάνηκε και από την αμφισβήτηση της δυνατότητας διακυβέρνησης με ψήφο εμπιστοσύνης!- πολιτεύεται με μοναδικό κριτήριο το μπλοκάρισμα στο διηνεκές της Δικαιοσύνης και όποιας διαδικασίας μπορεί να αφορά στελέχη της...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL