Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σε παράκρουση ο Άδωνις αυτοδιασύρεται δημόσια (Video)

Μας έχει συνηθίσει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης στις υπερβολές, τους θεατρινισμούς, την αντιστροφή της πραγματικότητας, τον ακροδεξιό λαϊκισμό και την ακατάπαυστη δημαγωγία. Όμως με το να προκαλεί ο ίδιος την τύχη του ψευδόμενος δημόσια, το μόνο που πετυχαίνει είναι την αυτοδιάψευση του με όσα είπε στο Blue Sky.

Ποτέ δεν αποκάλυψε ο ίδιος δημόσια τους προστατευόμενους μάρτυρες ισχυρίστηκε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter στις 04.01.2019.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Φυσικά και δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι άλλοι δύο, όπως άπαντες οι ασχολούμενοι με το θέμα τους γνωρίζουν, αφού η Εισαγγελία απέτυχε να προστατεύσει την ανωνυμία τους από ανικανότητα, αλλά ποτέ δημοσίως δεν είπα το όνομα τος και προκαλώ να ανεβάσει ηχητικό που τα λέω ο ψεύτης".

Στη συνέχεια χρήστες του πόσταραν το συγκεκριμένο βίντεο που φαίνεται ο ίδιος να κατονομάζει προστατευόμενους μάρτυρες αποδεικνύοντας ότι γνωρίζει τα ονόματα τους ενώ και σε άλλο βίντεο ο ίδιος δηλώνει ότι συνομιλούσε με τον προστατευόμενο μάρτυρα κ. Μανιαδάκη κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Το πρόβλημα δεν είναι το τι λέει ο Άδωνις κατά καιρούς για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, -αυτό είναι κάτι φυσιολογικό για κάποιον που φοβάται- το πρόβλημα είναι όταν οι Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων εξόφθαλμα πολιτικολογούν με τις ανακοινώσεις τους για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης στοχοποιώντας μόνιμα τον Πολάκη, ενώ για τον Άδωνι "αγρόν ηγόρασαν".

Εντύπωση προκαλεί ότι καμία ανάγκη δεν ένοιωσαν οι δύο συνδικαλιστικές Ενώσεις να προστατέψουν την δικαστική λειτουργό κ. Τουλουπάκη, από τις λεκτικές επιθέσεις και την στοχοποίησή της από τον Άδωνι Γεωργιάδη και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Ν.Δ.

Κατ. Μπρ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο