Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χυδαία και αντιδημοκρατικά

Σε μια χυδαία, υβριστική προς την ίδια τη δημοκρατία και συκοφαντική ανακοίνωση - δήλωση προχώρησε ο Ηλ. Βασιλάκης, αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών εν Αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης, αναφορικά με...

Σε μια χυδαία, υβριστική προς την ίδια τη δημοκρατία και συκοφαντική ανακοίνωση - δήλωση προχώρησε ο Ηλ. Βασιλάκης, αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών εν Αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης, αναφορικά με τα αναδρομικά των ενστόλων.

Αφού ισχυρίζεται ότι υπολείπονται από τα ποσά που προφανώς υπολόγιζαν οι ένστολοι και ότι "κατέθεσαν αναδρομικά Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!", λέει τα εξής απαράδεκτα:

"Με πρώτη ανάγνωση, εύκολα συμπεραίνει και ο πιο δύσπιστος ότι στη δημοκρατία των αναρχοάπλυτων και του Κουφοντίνα έρχονται να μας πουν ότι μας γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, έτσι, απλά και εκδικητικά".

Έτσι, χυδαία και αγοραία…

Μ.Πλ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Είμαστε μια ωραία ατΜΜΕσφαιρα

Αξίζει να θυμηθεί κάποιος πώς ήταν το κλίμα στα ΜΜΕ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μια συνεχής κραυγή αγωνίας για οτιδήποτε, από επιχειρήσεις που υπερφορολογούνται και την επιχειρηματικότητα που καταδιώκεται μέχρι υπουργούς που καπνίζουν και αργόμισθους μετακλητούς...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις