Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χυδαία και αντιδημοκρατικά

Σε μια χυδαία, υβριστική προς την ίδια τη δημοκρατία και συκοφαντική ανακοίνωση - δήλωση προχώρησε ο Ηλ. Βασιλάκης, αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών εν Αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης, αναφορικά με...

Σε μια χυδαία, υβριστική προς την ίδια τη δημοκρατία και συκοφαντική ανακοίνωση - δήλωση προχώρησε ο Ηλ. Βασιλάκης, αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών εν Αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης, αναφορικά με τα αναδρομικά των ενστόλων.

Αφού ισχυρίζεται ότι υπολείπονται από τα ποσά που προφανώς υπολόγιζαν οι ένστολοι και ότι "κατέθεσαν αναδρομικά Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!", λέει τα εξής απαράδεκτα:

"Με πρώτη ανάγνωση, εύκολα συμπεραίνει και ο πιο δύσπιστος ότι στη δημοκρατία των αναρχοάπλυτων και του Κουφοντίνα έρχονται να μας πουν ότι μας γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, έτσι, απλά και εκδικητικά".

Έτσι, χυδαία και αγοραία…

Μ.Πλ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις