Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αύξηση απασχολούμενων - μισθών - ημερομισθίων στο λιανεμπόριο

Κατά 1,8% αυξήθηκε ετησίως ο Γενικός Δείκτης Απασχολούμενων Ατόμων στο Λιανικό Εμπόριο το Γ' τρίμηνο και κατά 0,1% σε σύγκριση με το Β' τρίμηνο 2018. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ., ο Δείκτης Ωρών...

Κατά 1,8% αυξήθηκε ετησίως ο Γενικός Δείκτης Απασχολούμενων Ατόμων στο Λιανικό Εμπόριο το Γ' τρίμηνο και κατά 0,1% σε σύγκριση με το Β' τρίμηνο 2018.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ., ο Δείκτης Ωρών Εργασίας στο λιανεμπόριο παρουσίασε ετήσια άνοδο 2,3%, και μηνιαία μείωση 0,2%.

Ο Δείκτης Μισθών και Ημερομισθίων σημείωσε βελτίωση 6,8% σε ετήσια βάση, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Β' τριμήνου 2018, μείωση 5,7%.

Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Απασχολούμενων Ατόμων του Γ' τριμήνου 2018, κατέγραψε σε μηνιαία βάση αύξηση 0,4%, ο αντίστοιχος Δείκτης Ωρών Εργασίας αύξηση 1,2% και ο αντίστοιχος Δείκτης Μισθών και Ημερομισθίων αύξηση 1,7%.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Δεκαπέντε μέρες

Μένουν ακριβώς δεκαπέντε μέρες για να μιλήσουμε στον κόσμο. Για να παρουσιάσουμε τον απολογισμό μας, ένα έργο που υλοποιήθηκε μέσα σε κλίμα σκληρής διαπραγμάτευσης, συγκρούσεων και ασφυκτικών περιορισμών και στη συνέχεια σχεδιάστηκε με κριτήριο τις ανάγκες των πολλών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο