Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αύξηση απασχολούμενων - μισθών - ημερομισθίων στο λιανεμπόριο

Κατά 1,8% αυξήθηκε ετησίως ο Γενικός Δείκτης Απασχολούμενων Ατόμων στο Λιανικό Εμπόριο το Γ' τρίμηνο και κατά 0,1% σε σύγκριση με το Β' τρίμηνο 2018. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ., ο Δείκτης Ωρών...

Κατά 1,8% αυξήθηκε ετησίως ο Γενικός Δείκτης Απασχολούμενων Ατόμων στο Λιανικό Εμπόριο το Γ' τρίμηνο και κατά 0,1% σε σύγκριση με το Β' τρίμηνο 2018.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ., ο Δείκτης Ωρών Εργασίας στο λιανεμπόριο παρουσίασε ετήσια άνοδο 2,3%, και μηνιαία μείωση 0,2%.

Ο Δείκτης Μισθών και Ημερομισθίων σημείωσε βελτίωση 6,8% σε ετήσια βάση, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Β' τριμήνου 2018, μείωση 5,7%.

Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Απασχολούμενων Ατόμων του Γ' τριμήνου 2018, κατέγραψε σε μηνιαία βάση αύξηση 0,4%, ο αντίστοιχος Δείκτης Ωρών Εργασίας αύξηση 1,2% και ο αντίστοιχος Δείκτης Μισθών και Ημερομισθίων αύξηση 1,7%.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανήθικοι και επικίνδυνοι

Όσο πλησιάζει η ώρα να έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Ολομέλεια της Βουλής, τόσο η τακτική της Ν.Δ. γίνεται πιο ανήθικη, αλλά και πιο επικίνδυνη. Είναι σαφές ότι η Ν.Δ. θέλει να αποφύγει με κάθε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο