Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αύξηση απασχολούμενων - μισθών - ημερομισθίων στο λιανεμπόριο

Κατά 1,8% αυξήθηκε ετησίως ο Γενικός Δείκτης Απασχολούμενων Ατόμων στο Λιανικό Εμπόριο το Γ' τρίμηνο και κατά 0,1% σε σύγκριση με το Β' τρίμηνο 2018. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ., ο Δείκτης Ωρών...

Κατά 1,8% αυξήθηκε ετησίως ο Γενικός Δείκτης Απασχολούμενων Ατόμων στο Λιανικό Εμπόριο το Γ' τρίμηνο και κατά 0,1% σε σύγκριση με το Β' τρίμηνο 2018.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ., ο Δείκτης Ωρών Εργασίας στο λιανεμπόριο παρουσίασε ετήσια άνοδο 2,3%, και μηνιαία μείωση 0,2%.

Ο Δείκτης Μισθών και Ημερομισθίων σημείωσε βελτίωση 6,8% σε ετήσια βάση, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Β' τριμήνου 2018, μείωση 5,7%.

Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Απασχολούμενων Ατόμων του Γ' τριμήνου 2018, κατέγραψε σε μηνιαία βάση αύξηση 0,4%, ο αντίστοιχος Δείκτης Ωρών Εργασίας αύξηση 1,2% και ο αντίστοιχος Δείκτης Μισθών και Ημερομισθίων αύξηση 1,7%.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο