Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.0°C22.4°C
4 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.5°C
3 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
2 BF 30%
Με στημένα καυγαδάκια σε δικό τους γήπεδο κάνουν πολιτική Ν.Δ. - ΚΙΝΑΛ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με στημένα καυγαδάκια σε δικό τους γήπεδο κάνουν πολιτική Ν.Δ. - ΚΙΝΑΛ (Video)

"Η Ν.Δ. έχει πάθει ΣΥΡΙΖΑ" είπε για να εξάψει τα πνεύματα και τις "αντιδράσεις" υποδαύλισε βοηθώντας τον κ. Καραμανλή, ο πάντα πρόθυμος κ. Οικονόμου.

Αστειότητα η άνευ περιεχομένου δήθεν "κοκορομαχία" ενώ την ίδια ώρα συμφωνούν σε όλα. Σε δικό του γήπεδο, ο κ. Μαλέλης, ανάμεσα σε παλιούς συναδέλφους στους οποίους συνήθιζε να δίνει εντολές τι πιο εύκολο να στήσει ένα δήθεν πολιτικό καυγά με τη Ν.Δ. αυστηρά για επικοινωνιακούς λόγους.

Μία στρέβλωση της πολιτικής αντιπαράθεσης, ενώ συμφωνούν σε όλα και μόλις  μία μέρα μόλις πριν, ο αν. εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, κ. Καρανικόλας από την ίδια θέση  επισφράγιζε την κυβερνητική τους συνεργασία και δημόσια. Αυτό δεν είναι πολιτική, ένα φτηνό talk show μόνο. 

Highlight στιγμή του τηλεοπτικού show ήταν όταν ο κ. Καραμανλής είχε την απάντηση έτοιμη, τυπωμένη σε χαρτί για τον Γιάννο Παπαντωνίου κάτι που "μυρίζει" προσυνεννόηση και την οποία διάβασε στον κ. Μαλέλη! 

Ο μετρ της επικοινωνίας μεταφέρει στην πολιτική επικοινωνιακά τεχνάσματα προς άγραν τηλεθέασης... Μόνο που οι ψηφοφόροι δεν είναι τηλεθεατές και το αποτέλεσμα καταντά αν όχι υποτιμητικό για το κοινό, τουλάχιστον αστείο.

Kατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL