Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.0°C23.4°C
3 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.0°C21.0°C
2 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.2°C21.0°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
21 °C
19.8°C22.7°C
2 BF 79%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.4°C20.7°C
0 BF 72%
Από "το αυτί" και στον "δάσκαλο" Άδωνι, ο Κυριάκος (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Από "το αυτί" και στον "δάσκαλο" Άδωνι, ο Κυριάκος (Video)

Από το "αυτί" και στον δάσκαλο Άδωνι σύρεται όλο και πιο ακροδεξιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υιοθετεί πλήρως τις επιταγές του  δασκάλου, βαδίζοντας προς τις εκλογές, εκθέτοντας άλλα στελέχη της Ν.Δ. Ο κ. Κουμουτσάκος χθες το πρωί στον ΑΝΤ1 εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεση του, στην υιοθέτηση τέτοιων απόψεων τονίζοντας ότι πρόκειται για "θέση αρχής" που όπως φάνηκε ο ίδιος ο αρχηγός του κόμματός του δεν διαθέτει.

"Το μέτρο της μη περικοπής των συντάξεων ήταν αχρείαστο" λέει σήμερα η Νέα Δημοκρατία, ενώ όλοι θυμούνται ότι η Ν.Δ. πριν την β' αξιολόγηση πίεζε την κυβέρνηση για το άρον άρον κλείσιμο της αξιολόγησης με κάθε μέτρο και κόστος, τρομοκρατώντας παράλληλα ότι οδηγεί τη χώρα στον γκρεμό αν δεν υιοθετήσει τις επιταγές του ΔΝΤ.

Σήμερα καιροσκοπικά άλλαξε το επιχείρημα για να παραγράψει την επιτυχία της κυβέρνησης, για τη μη περικοπή των συντάξεων πετώντας το πυροτέχνημα χρυσαυγίτικης και φιλικών της μέσων κοπής για ανταλλαγή εθνικών θεμάτων, όπως της Συμφωνίας των Πρεσπών με την κατάργηση του μέτρου αυτού.

Το ότι είχαν αιφνιδιαστεί τον Ιούλιο όταν ο κ. Μοσκοβισί μέσα στην ελληνική Βουλή, άφηνε ανοικτό τη μη περικοπή των συντάξεων, η Ν.Δ. το ξεχνάει σήμερα και επενδύει ξεκάθαρα στον ακροδεξιό λαϊκισμό και την εμφυλιοπολεμική ρητορική των Αδωνι - Βορίδη, αγαπημένων πολιτικών τέκνων του κ. Καρατζαφέρη.

Τόσο ο κ. Κυρανάκης (ΑΝΤ1) όσο και ο κ. Σταϊκούρας (ΣΚΑΙ) μετά την επίθεση του κ. Τσίπρα στην Βουλή που κατήγγειλε την ακροδεξιά ρητορική του κ. Μητσοτάκη, αλλά και το γεγονός ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ΕΡΤ τόνισε ότι θα κληθεί ο κ. Μητσοτάκης να λογοδοτήσει και να κατονομόσει με ποιους ευρωπαίους παράγοντες εννοεί ότι έγινε η "συνδιαλλαγή" που επικαλείται, προσπάθησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις σήμερα το πρωί υποστηρίζοντας ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης στην Βουλή μετέφερε την άποψη της ελληνικής κοινωνίας!

Χθες κατηγόρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι προδοτικό κόμμα και σήμερα πετάνε την μπάλα στο λαό... απεταξάμην την ευθύνη των ίδιων τους των λόγων!

Τέτοια υποκρισία, τέτοιος φαρισαϊσμός και τέτοια θρασυδειλία...

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL