Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.5°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C21.0°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.9°C
3 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
6 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 45%
Αποδέχονται την ακροδεξιά στροφή;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αποδέχονται την ακροδεξιά στροφή;

Ακόμα και βουλευτές της Ν.Δ. πρέπει να αιφνιδίασε η χθεσινή "εμφάνιση Γεωργιάδη" του Κυρ. Μητσοτάκη: "Ανταλλάξατε το Σκοπιανό με τις μειώσεις των συντάξεων" είπε ανερυθρίαστα ο... "μεταρρυθμιστής".

Κάνοντας μάλιστα λόγο για "μείζονα εθνική υποχώρηση", επανέφερε τον διχασμό σε εθνικόφρονες και μιάσματα, καθώς, για να απαντήσει στο χρυσαυγίτικο "Η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία", είπε: "Όχι, δεν συμφωνούμε. Μόνοι σας το κάνατε το παζάρι και φέρετε ακέραιη την ευθύνη!"...

Ελάχιστη ώρα πριν, κληθείς από τον καλό συνάδελφο Φοίβο Κλαυδιανό να σχολιάσει την αντίστοιχη τοποθέτηση Γεωργιάδη, ο Γ. Κουμουτσάκος δήλωνε στον ANT1: "Εγώ δεν αποδέχομαι τη λογική ότι για τα μείζονα εθνικά θέματα μπορεί να υπάρξουν συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Αυτή είναι μια θέση αρχής για μένα.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να δούμε τους χρόνους της διαπραγμάτευσης, τη χρονική σύμπτωση των εξελίξεων και κανείς μπορεί να κάνει αξιολογήσεις.

Σας ξαναλέω όμως ότι εγώ δεν πιστεύω, δεν θέλω να πιστέψω ότι οποιαδήποτε ηγεσία του τόπου έβαλε τα εθνικά συμφέροντα σε ένα τέτοιου είδους αλισβερίσι. Αυτή είναι η άποψή μου"...

Το ζήτημα, πλέον, είναι ότι η άποψη Γεωργιάδη έγινε άποψη Μητσοτάκη.

Μένει να δούμε αν θα αποδεχτούν στη Ν.Δ. και αυτή τη βαθιά μετάλλαξη...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL