Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ξέπλυμα στην Χ.Α. ευγενική προσφορά του ΣΚΑΙ στον Κ. Μπακογιάννη (Video)

Με δυο μέτρα και δύο σταθμά στο ΣΚΑΙ. Λάβροι κατά των μπαχαλάκηδων και της γνωστής "ανομίας" δεκαετιών που προσφάτως ανακάλυψαν, ενώ την ίδια ώρα ξεπλένουν τη Χ.Α. και τη δράση της στον Αγ. Παντελεήμονα μιλώντας για "νοικοκυραίους".

Πήγε βλέπετε ξενάγηση παρέα με τον ΧΑυγίτη και όχι απλά δεν ντρέπεται αλλά μοιράζει και εξώδικα σε όσους το καταγγέλλουν και στην ΑΥΓΗ.

Όταν ο δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ σχολίασε αρνητικά την επίσκεψη του κ. Μπακογιαννη: "Με ανησυχεί πολύ που ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας κάνει βόλτες με τους ΧΑυγίτες.  Είναι κακό πράγμα να γνωρίζεις το Αγ. Παντελεήμονα παρέα με τη Χ.Α."

Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ  κάλυψαν απόλυτα το Κ. Μπακογιάννη και το χάιδεμα της Ν.Δ. στη Χ.Α. μιλώντας για "ταμπέλες" στους κατοίκους πέταξαν την μπάλα στην εξέδρα ξεχνώντας τα προγκρόμ και τις δολοφονικές επιθέσεις της Χ.Α. στην περιοχή. 

"Δεν ξεκίνησε κίνημα βίας από τον Αγ. Παντελεήμονα;" επέμεινε χωρίς να λάβει απάντηση ο δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ και αποκάλυψε τι κρύβεται πίσω από την στάση τόσο της Ν.Δ. "δουλεύει για τον β' γύρο ο Μπακογιάννης" αλλά έκαναν πως δεν άκουσαν στο ΣΚΑΙ... 

"Να μην βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους", αλλά όταν τις φορούν μόνοι τους και δεν ντρέπονται να μην το λέμε;

Κατ. Μπρ.

 

Διαβάστε επίσης:
Άγιος Παντελεήμονας: Το «λίκνο» της Χρυσής Αυγής

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χωρίς σχέδιο θα πνιγούμε όλοι

Τελικά τι είναι χειρότερο; Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβεται πίσω από το... λεφτόδεντρο Πέτσα για να αποκρύψει οφθαλμοφανείς ευθύνες στη διαχείριση του κορωνοϊού, των πλημμυρών ή το γεγονός ότι η κυβέρνηση...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις