Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Δεν χαρίζουμε τους μαθητές στην Χ.Α. γιατί κάποιοι είναι ήδη εκεί και κάποιοι κάνουν πως δεν το βλέπουν (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δεν χαρίζουμε τους μαθητές στην Χ.Α. γιατί κάποιοι είναι ήδη εκεί και κάποιοι κάνουν πως δεν το βλέπουν (Video)

Εμφανίζοντας ακροδεξιούς σχολιαστές, δεξιούς πολιτικούς και κεντρώους να παίρνουν ίσες αποστάσεις να εξομειώνουν τις εθνικιστικές καταλήψεις με το μαχητικό νεολαϊστικο κίνημα προηγούμενων χρόνων ξεπλένοντας τη Χ.Α. και νομιμοποιώντας την παρέμβασή της στα σχολεία. Για άλλη μια φορά επανήλθε η θεωρία των δύο άκρων στο προσκήνιο.https://www.youtube.com/embed/HXVlH0uUeqo?showinfo=0

"Εμείς διαφωνούμε με τις καταλήψεις γενικά" είχε δώσει εξαρχής τη γραμμή, ίσων αποστάσεων πρώτος, ο Άδωνις Γεωργιάδης πάνω στην οποία πάτησαν όλοι οι υπόλοιποι -απέκτησε και κοινή γραμμή έτσι η Ν.Δ.- την οποία ο κ. Χατζηδάκης παρουσίασε εκτενώς σήμερα στο ΣΚΑΙ.

Στο ότι "οι καταλήψεις είναι κακό πράγμα και πρέπει να εκλείψουν" είναι κάτι που όλοι συμφώνησαν και έτσι παρουσιάστηκε αραγές το αντισύριζα μέτωπο, παρά τις αρχικές ρωγμές με τις ακροδεξιές παρεμβάσεις σε Βουλή και τηλεόραση, Βορίδη και Άδωνι και την αδυναμία της Ν.Δ. να πάρει σαφή θέση.

Ο δεύτερος τρόπος ήταν να παρουσιαστούν ως μη φασίστες... οι μαθητές που φώναζαν "η Δημοκρατία ξεπουλά τη Μακεδονία" και "ξύπνα Θεσσαλονίκη" και αναπαρήγαγαν όλη την ακροδεξιά εθνικιστική συνθηματολογία. Αντί να καταδικάσουν την εισβολή της Χ.Α. στα σχολεία, Ν.Δ. και κανάλια οχυρώθηκαν πίσω από τις πλατείες των αγανακτισμένων ξανά. Και για τον Πέτρο Τατσόπουλο έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ και ας καμάρωνε τότε που συμμετείχε. 

Όποιος φωνάζει ναζιστικά συνθήματα και χαιρετά φασιστικά δεν είναι Χ.Αυγίτης;

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL