Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
ΑΝΕΛ: Ο κ. Κούλης Μητσοτάκης δεν απαντά τίποτα. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ενός Μητσοτάκη και ενός Κούλη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΝΕΛ: Ο κ. Κούλης Μητσοτάκης δεν απαντά τίποτα. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ενός Μητσοτάκη και ενός Κούλη

"Στην πολιτική, το οριστικό τέλος το δίνει ο ελληνικός λαός. Μέχρι τώρα, ο κ. Καμμένος, χωρίς να αποτελεί μέλος μιας πολιτικής οικογένειας, εκλέγεται βουλευτής από το λαό τα τελευταία 25 χρόνια. Χωρίς, λοιπόν, πολιτικό pedigree και με απόλυτη ψυχραιμία συνεχίζει στον πολιτικό βίο, χωρίς σπόνσορες, κουμπάρους εφοπλιστές και νταβατζήδες" αναφέρει απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε ανακοίνωση της ΝΔ.

"Η Νέα Δημοκρατία, την οποία υπηρέτησε ο κ. Καμμένος, δεν ήταν η Νέα Δημοκρατία του υιού Παπαντωνίου, του 'Αδωνη και του Νίκου Γεωργιάδη, του Πλεύρη, του αυτοεπονομαζόμενου… Βουκεφάλα Τατσόπουλου, δεν ήταν η Νέα Δημοκρατία εταίρος και συνεταίρος του ΠΑΣΟΚ. Ήταν η Νέα Δημοκρατία του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Κώστα Καραμανλή" προσθέτουν οι ΑΝΕΛ.

"Θυμίζουμε στον κ. Κούλη Μητσοτάκη ότι ο Ευάγγελος Αβέρωφ έκανε πολιτική πουλώντας την περιουσία του και όχι μοιράζοντας καράβια σε κουμπάρους εφοπλιστές, τους οποίους η ελληνική Δικαιοσύνη ερευνά για υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών" αναφέρουν ακόμα στην απάντησή τους, σημειώνοντας "αυτή η Νέα Δημοκρατία δεν είχε δάνεια. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που «σκότωσε» ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πρόδωσε τον σημερινό αρχηγό της και σήμερα είναι ο πραγματικός ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας".

"Επί του προκειμένου, για τα ερωτήματά μας, ο κ. Κούλης Μητσοτάκης δεν απαντά τίποτα. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ενός Μητσοτάκη και ενός Κούλη» καταλήγουν οι ΑΝΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL