Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γκάφα ολκής του Αρ. Φωκά χρέωσε στον ΣΥΡΙΖΑ το "ντου" στο Νομισματοκοπείο που ήθελε ο Λαφαζάνης! (Video)

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Aριστείδης Φωκάς θέλησε να ξεπεράσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη προβλέποντας αυτό που επιθυμεί η ακροδεξιά σε όλο τον κόσμο, τον θάνατο των ιδεών της Αριστεράς αλλά μέσα στον "αντισυριζαϊσμό" του υπέπεσε σε γκάφα ολκής!

 "Ποιος μπορεί να είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ όταν η ιδεολογία της Αριστεράς ευτυχώς θα πεθάνει σε αυτό τον τόπο" είπε στο ΣΚΑΙ εκπέμποντας ισχυρό μήνυμα σύμπλευσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Αν και δεν θα έπρεπε να ανησυχεί τόσο ο κ. Φωκάς αφού ο καλός ο μύλος της Ν.Δ. που γέρνει προς τα ακροδεξιά, όλα τα αλέθει... Πήρε ακόμα και τον κ. Τατσόπουλο, ο Αριστείδης Φωκάς θα μείνει έξω;

Όμως μέσα στον αντισύριζα οίστρο του, πρόσβαλε τον συνομιλήτή του στο πάνελ. Ο κ. Φωκάς κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, για το ντου στο Νομισματοκοπείο, που προέτρεπε το 2015 ο κ. Λαφαζάνης!  

Ο κ. Στρατούλης έκανε πως δεν άκουσε και το ξεπέρασε γελώντας!

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απόψε στο Σύνταγμα

Σήμερα η Αριστερά και ο δημοκρατικός κόσμος θα στείλουν ένα μεγάλο μήνυμα από την πλατεία Συντάγματος. Ένα μήνυμα συσπείρωσης και αγώνα για την Ελλάδα των πολλών. Για την Ελλάδα της δημοκρατίας, της...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο