Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.6°C18.5°C
1 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.6°C16.7°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C14.6°C
0 BF 87%
Πρώτο βήμα μαζί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρώτο βήμα μαζί

Για πρώτη φορά οι πρόεδροι των τριών ευρωομάδων Γκάμπι Τσίμερ (Αριστερά), Ούντο Μπούλμαν (Σοσιαλιστές) και Σκα Κέλερ (Πράσινοι) συναντώνται στη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει η Προοδευτική Συμμαχία στις Βρυξέλλες στις 27 Νοεμβρίου με θέμα "Η ευρωπαϊκή ενοποίηση μπροστά σε νέες προκλήσεις - Ο ρόλος των προοδευτικών δυνάμεων" και εναρκτήρια ομιλία από τον Δ. Παπαδημούλη.

"Πέραν των διαφορών μας, θέλουμε να συνεχίσουμε τον διάλογο και να μοιραστούμε τις προτάσεις μας στη μάχη για τις προοδευτικές μας προτεραιότητες: βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη, πολιτικές συνοχής, διαφάνεια, δημοκρατία, ειρήνη" αναφέρει η πρόσκληση, διαμηνύοντας: "Είμαστε ενάντια στις τρέχουσες λύσεις που δημιουργούν ανισότητες, φοροδιαφυγή, αδικίες και ευνοούν τα δικαιώματα των λίγων".

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, του πολωνικού RAZEM, του γαλλικού κόμματος Generation.s, του ιρλανδικού Sinn Fein και του βέλγικου Ecolo, στον δε ανοιχτό διάλογο θα συμμετάσχουν ευρωβουλευτές που μετέχουν στις τρεις πολιτικές ομάδες αλλά και εκπρόσωποι Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL