Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Αλ. Τσίπρας: Iδεολογικά δική σας αναθεώρηση θέλετε κ. Μητσοτάκη (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλ. Τσίπρας: Iδεολογικά δική σας αναθεώρηση θέλετε κ. Μητσοτάκη (Video)

Αναφορικά με το ζήτημα της συμφωνίας Πολιτείας – Εκκλησίας στο οποίο άσκησε έντονη κριτική ο Κυρ. Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι: Οι ιερείς είναι μόνιμοι όχι γιατί θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι γιατί αυτό προβλέπει ο Καταστατικός χάρτης της Εκκλησίας της Ελλάδος.https://www.youtube.com/embed/UGQjXzRMF0k

Θα σας πρότεινα να μην δημαγωγείτε για αυτή την συμφωνία με τόσο ισχυρό θεσμικό περιεχόμενο και αφορά ζητήματα που απασχολούν πάνω από 70 χρόνια. Μην δημαγωγείτε ασύστολα προς άγραν ψήφων μερικών ιερέων.

Ιδεολογικά δική σας αναθεώρηση θέλετε γι’ αυτό προτείνετε κάτι πρωτοφανές! Είπε ο Αλέξης Τσίπρας για την πρόταση του Κυρ. Μητσοτάκη να μην δεσμεύεται από την συνταγματική αναθεώρηση η επόμενη Βουλή.

Παρέθεσε σημείωμα του συνταγματολόγου Κ. Γιαννακόπουλου στο οποίο ρητά αναφερόταν ότι η προτείνουσα Βουλή δεν δεσμεύει μόνο ως προς τα άρθρα την επόμενη Βουλή αλλά και ως προς την κατεύθυνση. Μάλιστα όπως πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει διατυπώσει την ίδια άποψη.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL