Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.6°C25.8°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.8°C24.9°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.1°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.8°C21.6°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.0°C
2 BF 38%
Εκτός ορίων κινδυνολογία - Ν.Δ., ΚΙΝΑΛ, ΠΟΤΑΜΙ τρομοκρατούν (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εκτός ορίων κινδυνολογία - Ν.Δ., ΚΙΝΑΛ, ΠΟΤΑΜΙ τρομοκρατούν (Video)

Το ΠΟΤΑΜΙ συμπαρίσταται ψυχολογικά και εντάσσεται στην κοινή γραμμή τους. Η κινδυνολογία εκτός ορίων βομβαρδίζει τους πολίτες. Ξεπερνάει δε κάθε όριο όταν φτάνει στο σημείο να αμφισβητεί τους θεσμούς της Δικαιοσύνης (ο Δ. Σταμάτης)και της Αστυνομίας (Χρυσοχοϊδης).

Δ. Σταμάτης: "Πολύ σοβαρό ζήτημα. Το αίσθημα ασφάλειας που εκπέμεπι η χώρα. Είναι στρατηγική ασφαλώς"."Αν αφεθεί ελεύθερη η αστυνομία όλα τα φαινόμενα ανομίας σταδιακά αλλά γρήγορα θα εξαλειφθούν" είπε ο Δ.Σταμάτης και επανέλαβε ξανά τα περί Ρουβίκωνα...

Γ. Ψαριανός: "Σε έξι μήνες η κατάσταση θα είναι αδιανόητα αφόρητη, ανεξέλεκτη, τρομακτικά επικίνδυνη για τα μικρά παιδιά στα δημοτικά σχολεία, για τα νοσοκομεία, για όλο τον κόσμο."

"Η κυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει το μάτι στους ανθρώπους που προσπαθούν να ανατρέψουν το καθεστώς. Επειδή υπάρχει ένα είδος μαδουρισμού στον κεντρικό πηρύνας της και ειδικά στον Αλ. Τσίπρα".  Συντηρεί μια "προεπαναστατική διαδικασία" η κυβέρνηση". 

Μ. Χρυσοχοϊδης: "Η Ελλάδα είναι σε μεγάλο κίνδυνο λόγω της γεωγραφικής της σχέσης. Φόνοι, ληστείες παντού. Αισθάνομαι ότι υπάρχει μία εποχή εκπαίδευσης, ανθρώπων που έκλεισε τον κύκλο του και είναι χωρίς ηθικό, χωρίς επαγγελματισμό. Η αστυνομία χρειάζεται μια μεγάλη ανασύνταξη".

"Δεν πάει άλλο", "Ομάδες που παρανομούν καθημερινά, διαπράττουν αδικήματα εκεί που απουσιάζει το κράτος δικαίου", "ο υπουργός Παιδείας έχει ιδεοληψία".

Eίναι φανερό πως η επίθεση αυτή στους θεσμούς του κράτους εντάσσεται στο πλαίσιο μιας λυσαλέας αντεπίθεσης που διεξάγουν για να μην "έρθουν όλα στο φως" ώστε να διασφαλιστεί για πάντα, η ασυλία όσων έχουν ευθύνες για τη χρεοκοπία της χώρας.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL