Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Δολοφονίες χαρακτήρα Δημ. Παπαγγελόπουλου και Ξένης Δημητρίου (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δολοφονίες χαρακτήρα Δημ. Παπαγγελόπουλου και Ξένης Δημητρίου (Video)

Κατά τα άλλα, "όλα στο φως" δήλωσε για τα σκάνδαλα ο κ. Σταμάτης αλλά επιτίθεται στους δικαστικούς λειτουργούς που τα ερευνούν και προεξοφλώντας τα αποτελέσματα της δικαστικής έρευνα μίλησε για "λάσπη" όπως και όλοι άλλωστε οι συνομιλητές του στο πάνλε του ΣΚΑΙ, Γρ. Ψαριανός από το ΠΟΤΑΜΙ και Χρυσοχοϊδης από το ΚΙΝΑΛ.

Να σημειωθεί ότι το αίτημα της κ. Ράικου για εξαίρεση δικαστικών λειτουργών για τo σκάνδαλο της Novartis με προφανή σκοπό να καθυστερήσει η έρευνα, απορρίφθηκε χθες.

Αφορμή για την στοχευμένη επίθεση κατά της Ξένης Δημητρίου στάθηκε η ανακοίνωση της με την οποία καταδίκαζε την τρομοκρατική επίθεση στον αντεισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο. Ο κ. Σταμάτης και σύσσωμα τα δεξιά site αυτό το είδαν ως "πολιτικό μανιφέστο". Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου εξέφραζε την απερίφραστη καταδίκη της για την τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου  κάνοντας λόγο «για ανθρώπους που δρούν στο σκοτάδι χωρίς δημοκρατική παιδεία».

Επιπλέον, ο κ. Σταμάτης απαξίωσε τη Δικαιοσύνη λέγοντας ότι "υπάρχουν δικαστές που καθοδηγούνται από την κυβέρνηση" ενώ όλα τα σκάνδαλα που έχουν βγει στο φως... δεν είναι τίποτα άλλο παρά "λάσπη". 

Τη σκυτάλη έλαβε ο Γρ. Ψαριανός που με τη σειρά του κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση έχει "σε ομηρεία, δικαστικούς". Όπως μάλιστα ανέφερε "έχουν κάνει καταγγελίες", αλλά δεν θέλησε ούτε ένα παράδειγμα να πει, ούτε μια περίπτωση να αναφέρει. Κατηγόρησε για γκεμπελισμό όμως την κυβέρνηση και πολιτική λάσπης έναντι των πολιτικών της αντιπάλων.

Δεν αποτελεί παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης η στοχοποίηση δικαστικών λειτουργών; 

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL