Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μνήμη χρυσόψαρου στη Ν.Δ. ξέχασαν όταν εγκαλούσαν τον Πιερ Μοσκοβισί για τις συντάξεις(Video)

Άλλα έλεγε πριν 4 μήνες ο Κωστής Χατζηδάκης για τις συντάξεις. Ξέχασε την επίθεση που έκανε στον Πιερ Μοσκοβισί μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όταν άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο της μη περικοπής τους και με ύφος "ειδήμονα" και μάντη βγήκε χθες να καθησυχάσει δήθεν τους συνταξιούχους ότι δεν θα περικοπούν.

Τι έλεγε όμως τον Ιούλιο του 2018 ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. όταν εγκαλούσε τον Επίτροπο Οικονομικών υποθέσεων της Ε.Ε., Πιερ Μοσκοβισί, τρομοκρατημένος από την πιθανότητα της μη περικοπής των συντάξεων που δεν συμβάδιζε με το αφήγημα της Ν.Δ.;

"Εμείς το πρόγραμμά μας το έχουμε διαμορφώσει με βάση τις διεθνείς συμφωνίες της χώρας.  Αν ακυρωθεί η συμφωνία για τις συντάξεις και άλλες διεθνείς συμφωνίες, να το ξέρουμε για να διαμορφώσουμε και εμείς το πρόγραμμα μας."

Σήμερα καμαρώνουν για την τροπολογία που κατέθεσαν "από το καλοκαίρι" χωρίς να λένε φυσικά ότι είχε προηγηθεί το άδειασμα τους από Ευρωπαϊους ηγέτες... ακόμα και από το ΔΝΤ. 

Σήμερα καιροσκοπικά και άκρως υποκριτικά επιχειρούν να εκμεταλευτούν την επιτυχία της κυβέρνησης για τη μη περικοπή που αναμένεται, σαν να ήταν δική τους.

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ επανέλαβε "ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις"... ε... αφού το είπε ο Κ. Χατζηδάκης ο λόγος του σφραγίδα.

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο