Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αδ. Γεωργιάδης: Συμφωνώ με οποιαδήποτε τακτική θα φέρει εκλογική νίκη (Video)

Κυνική παραδοχή τακτικισμού και κενού ιδεολογίας από τον Άδωνι Γεωργιαδή σήμερα στο ΣΚΑΙ. Ωμά παραδέχθηκε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πάρει η Ν.Δ. την εξουσία και ο ίδιος την "καρέκλα".

Αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, την ουσία της πολιτικής στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είναι στυγνός τακτικισμός και καμία ιδεολογία.

Παρουσίασε μια πολιτική πραγματικότητα χωρίς διαχωριστικές ιδεολογικές γραμμές δεξιά, αριστερά, κέντρου ενώ ταυτόχρονα όλα βαίνουν προς τα δεξιότερα και άρα ακροδεξιότερα! 

"Θα τα βρούμε αυτά" είπε τονίζοντας ότι άλλα είναι τα πρωτεύοντα, δηλαδή να πέσει η κυβέρνηση της Αριστεράς.

Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η προσπάθεια να επιδείξει ένα κεντροδεξιό προφίλ ο Κ. Μητσοτάκης μιλώντας στην DW "για τολμηρή μετακίνηση της Ν.Δ. στο κέντρο" που δεν είναι τίποτα άλλο από τακτική και προκάλυμα για την ακροδεξιά στροφή του κόμματος του, που φαίνεται να μην έχει όρια ούτε καν στον ακραίο του ΕΛΚ, Όρμπαν.

Κατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ξέρουν ήδη ότι χάνουν

  Εχθές η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Ζαχαράκη έστειλε στο ΕΣΡ επιστολή, με την οποία επιχειρεί να μπλοκάρει τη μετάδοση της ομιλίας του Αλ. Τσίπρα την Παρασκευή το βράδυ. Το τυπικό ζήτημα είναι ότι ο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο