Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
Παροξυσμός εθνικισμού και ανομία, η αντεπίθεση των καναλιών στα θετικά μέτρα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παροξυσμός εθνικισμού και ανομία, η αντεπίθεση των καναλιών στα θετικά μέτρα (Video)

Σε ένα από αυτά μάλιστα ακούστηκε ότι έψαχναν "τη σημαία που έφτιαξε ο ίδιος ο Κατσίφας" για αυτό τους κράτησαν στο τμήμα..

Ο Άδωνις κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για άλλη μια φορά για "έλειψη ανθρωπιάς" συμψηφίζοντας άσχετα μεταξύ τους τραγικά περιστατικά. Απευθυνόμενος στο θυμικό των τηλεθεατών εκμεταλλεύτηκε από τους νεκρούς στο Μάτι, το Ζακ και τον Κατσίφα... ξεχνώντας τη Μάνδρα και τους εκεί νεκρούς...

Στη συνέχεια πέρασαν στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ χώρεσε και λίγος Ρουβίκωνας που όπως φαίνεται έχουν γίνει οι πιο σημαντικοί χορηγοί του, τα κανάλια, με τέτοια δημοσιότητα που δίνουν σε κάθε του ανάρτηση, κίνηση, εκδήλωση, για να μπορεί ο Άδωνις να ισχυρίζεται με χαρά στο ΣΚΑΙ ότι "η κυβέρνηση θεωρεί τους ανθρώπους αυτούς παιδιά της" και είναι "παραδομένη στην ανομία".

Αυτή ήταν εν ολίγοις η απάντηση των ΜΜΕ στα θετικά μέτρα που ξεκινά να φέρνει η κυβέρνηση που από το πρωι ανέλαβαν την αποδόμησή τους... με προεξάρχουσα την ορχήστρα του ΣΚΑΙ που ξεκίνησε με Πρωτοσάλτε, Μπάμπη Παπαδημητρίου και κατέληξε με Άδωνι. Έβγαλε τα αναδρομικά στους ένστολους από τη μια "ψίχουλα" και ότι πρέπει να δοθούν και από την άλλη ότι ήταν απόφαση των "Σαμαρά και Κυριάκου"!

Σύρθηκε στην ψήφιση των αναδρομικών η Ν.Δ. και σήμερα ο Άδωνις... καμαρώνει. Τι και αν ήταν η κυβέρνηση Σαμαρά που έκοψε τα αναδρομικά;

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL