Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Περαιτέρω δικαστική διερεύνηση για εμπλοκή του Μ.Σαλμά στο σκάνδαλο των αρθροσκοπήσεων

Eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα της πλειοψηφίας της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία, φέρεται να διαπιστώνει Πολιτικές ευθύνες του Μ.Βορίδη

Ανάγκη για περαιτέρω δικαστική διερεύνηση του σκανδάλου των αρθροσκοπήσεων και της εμπλοκής του βουλευτή της Ν.Δ. Μάριου Σαλμά φέρεται να διαπιστώνει η πλειοψηφία της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο πόρισμα καταλογίζονται πολιτικές ευθύνες στον πρώην υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη, γιατί ως εποπτεύων υπουργός αγνόησε αντιρρήσεις δύο υπηρεσιών του υπουργείου σχετικά με την χρέωση των εξετάσεων που υπολογίζεται ότι κόστισε στο Δημόσιο 200.000-250.000 ευρώ.

Το σκάνδαλο των αρθροσκοπήσεων αφορά την χρέωση εξέτασης 20 λεπτών που διενεργούσε ο Μάριος Σαλμάς ως κοινά ενοποιημένα νοσήλια δύο ημερών ύψους 1.400 ευρώ.

Η πλειοψηφία της Εξεταστικής φέρεται να κάνει επίσης αναφορά στο ζήτημα της παράνομης αδειοδότησης του διαγνωστικού κέντρου του Μ. Σαλμά, παρά το γεγονός ότι το κέντρο δεν πληρούσε τα σχετικά κριτήρια.

Συντάκτης avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια