Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Πρωινά μαθήματα στον Οδ. Κωνσταντινόπουλο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρωινά μαθήματα στον Οδ. Κωνσταντινόπουλο (Video)

"Δώδεκα μειώσεις στις συντάξεις έχεις ψηφίσει εσύ προσωπικά. Ασφαλιστικό δεν ξέρεις. Απλώς σήκωνες το χεράκι και μείωνες τις συντάξεις. Έρχεσαι εδώ με το σκονάκι στο κινητό και μου διαβάζεις τι λέει το Νομικό Συμβούλιο του κράτους" είπε ο δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ Ανδρέας Πετρόπουλος στο ΣΚΑΙ απαντώντας στο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ που διαμαρτύρονταν για τις μειώσεις στις συντάξεις που ως ΠΑΣΟΚ, ψήφισε και επέβαλε.https://www.youtube.com/embed/Kvc9sTGQPUA

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος επιτέθηκε προσωπικά στο δημοσιογράφο της ΑΥΓΗΣ με ιδιαίτερα προσβλητικό τρόπο διότι πραγματικά τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση μιας και δεν είχε τίποτα να πει για τις 12 μειώσεις στις συντάξεις που επέβαλλε το ΠΑΣΟΚ και σήμερα διαμαρτύρεται.

Εύκολη καταφυγή το απίστευτο μύθευμα με την ανύπαρκτη off shore της ΑΥΓΗΣ, ενώ ο δημοσιογράφος του υπέδειξε για να τον προστατεύσει ότι αυτό που λέει είναι μηνύσιμο. Ο κ. Πετρόπουλος απάντησε ότι αν ήταν δημοσιογράφος της Καθημερινής ή του Ελεύθερου Τύπου δεν θα τα έλεγε αυτά ωστόσο εκείνος συνέχισε παρά τις συστάσεις του πάνελ.

Όταν μάλιστα άκουσε για τον Παπαντωνίου άρχισε να εκτοξεύει -εκτός εαυτού- απίστευτες συκοφαντίες και fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ. 

Απαγορευμένη λέξη στο ΠΑΣΟΚ... ο Γιάννος

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL