Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C17.6°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C14.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 81%
Τ. Αλεξιάδης: Να μην αφήσουμε μια ακροδεξιά λογική να κυριαρχήσει (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τ. Αλεξιάδης: Να μην αφήσουμε μια ακροδεξιά λογική να κυριαρχήσει (Video)

Ο κ. Αλεξιάδης σημείωσε ότι πρόκειται για ένα "θλιβερό γεγονός ο θάνατος του ομογενούς ειδικά σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή. Σε μια περιοχή όπου η ελληνική μειονότητα έχει δοκιμαστεί από συγκεκριμένα γεγονότα".

"Δεν πρέπει να υποχωρήσουμε στην λογική της έντασης από την μια ή την άλλη πλευρά και δεν πρέπει να μετατραπούν σε ένταση για λόγους εθνικούς. Ακόμα και ένας θάνατος που δεν ξέρουμε τις λεπτομέρειες γίνεται αντικείμενο αντιπαράθεσης και κριτικής στην κυβέρνηση". Ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε "μια λογική αντιπαραθέσεων με βία να κυριαρχήσει, είτε στις πολιτικές διαφωνίες είτε στις άλλες διαφοροποιήσεις. Αυτό εξυπηρετεί συγκεκριμένο πολιτικό χώρο που πρέπει να απομονωθεί". 

"Η ελληνική κυβέρνηση ήταν εκεί σε ένα χώρο γεμάτο από ελληνικές σημαίες" σημείωσε ο κ. Αλεξιάδης προσθέτοντας ότι "πρέπει να απαντηθεί αν μας ευνοεί μια λογική προκλήσεων και εντάσεων οι οποίες δεν ευνοούν την επίλυση των ζητημάτων". Τέλος συνέστησε να μείνουμε πίσω από την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών μέχρι να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς έχει γίνει.

Kατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL