Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.8°C26.6°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
26 °C
24.2°C27.9°C
4 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.7°C25.9°C
4 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.3°C24.7°C
5 BF 29%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
30 °C
28.4°C29.9°C
0 BF 19%
Τ. Αλεξιάδης: "Κάποιοι μιλούν, λες και το κράτος ξεκίνησε με το νόμο Κατρούγκαλου" (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τ. Αλεξιάδης: "Κάποιοι μιλούν, λες και το κράτος ξεκίνησε με το νόμο Κατρούγκαλου" (Video)

Την ίδια ώρα όπως εξήγησε: "Έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν θα έχουμε περικοπή των συντάξεων και αυτό γίνεται όχι μόνο με δική μας άποψη αλλά και με την έγκριση της Ε.Ε. άρα κατέρρευσε το επιχείρημα που είχαν ποντάρει κάποιοι με όλη τη δυναμική τους". 

"Συνολικά βαδίζουμε σε μια μείωση των επιβαρύνσεων για τους πολίτες ειδικά στον τομέα της φορολογίας γιατί έχουμε και το αφορολόγητο σε εκρεμμότητα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προχωρήσουμε σε κανένος είδους επιβαρύνσεις είτε στην φορολογία, είτε στις συντάξεις καθώς τα νέα στον τομέα της οικονομίας είναι κάθε μέρα καλύτερα. Η πολιτική που σχεδιάσαμε το 2015 έχει αποτελέσματα με ταξικό και κοινωνικό πρόσημο" τόνισε ο κ. Αλεξιάδης.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι: "Σήμερα τελείωσε μεν η μνημονιακή βαρβαρότητα αλλά όχι και η οικονομική κρίση. Η χώρα πρέπει να κλείσει έναν συγκεκριμένο κύκλο και να βγούμε στις αγορές. Έχουμε το αποθεματικό ασφαλείας που δεν μας αναγκάζει να βγούμε στις αγορές αύριο ή σε ανώμαλες περιόδους. Δεν χρειάζεται προβλέψεις από τώρα, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν οι Κασάνδρες ούτε για το αφορολόγητο , ούτε για τις συντάξεις. Μπορούμε να αποφύγουμε δυσάρεστες εξελίξεις, άλλωστε η Ελλάδα έχει σταθεροποιηθεί στην ζώνη των πλεονασμάτων και τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχουν πλεονάσματα που επιτρέπουν τέτοιου είδους κινήσεις".

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL