Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
Κινδυνολογία - Εκλογολογία - Αστυνομοκρατία στο τηλεοπτικό κους κους (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κινδυνολογία - Εκλογολογία - Αστυνομοκρατία στο τηλεοπτικό κους κους (Video)

Παράδεχεται τελικά ο Άδωνις ότι είχε πτωχεύσει η χώρα. Όχι το 2010, που μπήκαμε στα μνημόνια αλλά το 2018 επί ΣΥΡΙΖΑ, που βγήκαμε.

Σε πολιτικό παράγοντα έχει αναδειχθεί η Εκκλησία καθώς παραπάνω από δύο φορές την εβδομάδα φιλοξενείται στα τηλεοπτικά πάνελ για να καθοδηγήσει το ποίμνιον της.

Διάσημοι ιστορικοί στο κλίμα τρομολαγνείας αναιρούν το ρόλο του "δασκάλου" που τόσα χρόνια με κόπο κατέκτησαν κινδυνολογώντας για εμφυλίους πολέμους. Άξιο να απορεί κανείς πως είναι δυνατόν η επιστημονική "γνώση" να εντάσσεται ευτελώς στην υπηρεσία της προπαγάνδας.

Δ. Καμμένος: "Ντίρλα" η κυβέρνηση... "Ο ντιρλαντά ντιρλάντα ντα" η μόνη απάντηση... (ANT1)

Γκάφα σχολιάστριας-δημοσιογράφου στο ΣΚΑΙ: "πασοκογενές νησί το Ηράκλειο της Κρήτης".

Στον προθάλαμο της Ν.Δ. σφάζονται νιες και παλικάρια... Π. Τατσόπουλος και Εύα Καϊλή ιδρώνουν για μια θέση στα ψηφοδέλτια. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση... είναι "καρέκλες" ο Π. Τατσόπουλος... λέει. "Για να κρατήσει την καρέκλα, ο Τσίπρας, όλες του οι αρχές πήγαν περίπατο" ο Αδ. Γεωργιάδης... απαντά.

Κ. Κυρανάκης: Η κυβέρνηση έχει δεχθεί το όνομα "Μακεδονία" σκέτο. Πολύ λογικό, γι' αυτό άλλωστε ο Ζάεφ την περνάει ανεμπόδιστα... "Δεν είναι ευρωπαϊκή χώρα τα Σκόπια" αγανάκτησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. που μόνο ευρωπαϊκό κόμμα δεν θυμίζει τελευταία... 

"Συλλαμβάνονται τα παιδιά που υψώσαν πανό υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας" και όχι η Νελολαία ΣΥΡΙΖΑ που υψώνει πανό κατά της Eldorando Gold. Υψίστης εθνικής σημασίας η επένδυση της ιδιωτικής εταιρείας για τον Άδωνι Γεωργιάδη... 

Την αστυνομία στο Πανεπιστήμιο θέλει ο τηλεσχολιαστής δημοσιογράφος να επιβάλλει την τάξη... σφύζει από δημοκρατική ευαισθησία το πάνελ του ΣΚΑΙ.

Εκθείαζε τα Πανεπιστήμια στην Κύπρο, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεχνώντας ότι οι Κύπριοι μαθητές στα ελληνικά δημόσια επιδιώκουν να έρχονται...

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL