Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.3°C20.4°C
2 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.6°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.6°C18.8°C
2 BF 81%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
24.8°C24.8°C
6 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.4°C
0 BF 100%
Ν. Κοτζιάς: Η κυβέρνηση μας, το υπουργείο μας, έβγαλε τη χώρα από τον βούρκο που βρέθηκε (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Κοτζιάς: Η κυβέρνηση μας, το υπουργείο μας, έβγαλε τη χώρα από τον βούρκο που βρέθηκε (Video)

" Κ. Πρωθυπουργέ κάτω από την ηγεσία σας η κυβέρνηση μας μπόρεσε να βγάλει τη χώρα από τον βούρκο που ήταν και την ανυποληψία" υπογράμμισε ο κ. Κοτζιάς.

"Η χώρα με αυτή την κυβέρνηση έκανε μια δημοκρατική εξωτερική πολιτική με νηφαλιότητα, μια πολιτική συγκροτημένη. Μπόρεσε να αναπτύξει 16 περιφερειακές και διεθνείς οργανώσεις η πιο πρόσφατη η συνεργασία της Αν. Μεσογείου εντός της Ε.Ε."

Ο κ. Κοτζιάς ευχαρίστησε θερμά τους Ζάεφ - Δημητρώφ για την χθεσινή ψηφοφορία και τους 80 βουλευτές. 

"Αποδείξαμε ότι τα περί μυστικής διπλωματίας δεν ισχύουν. Αποδώσαμε τις τιμές που τους πρέπουν στους ήρωες του Αλβανικού μετώπου. Αλλάξαμε την ατζέντα στο Κυπριακό και κάναμε σοβαρά βήματα για την ΑΟΖ. πρόσθεσε ο κ. Κοτζιάς σε μια αναδρομή στη θητεία του υπουργείου Εξωτερικών.

"Η χώρα -είναι έτοιμα τα προεδρικά διατάγματα- επεκτείνει από τους Οθωνούς ως τα Αντικύθηρα την αιγιαλίτιδά της ζώνη. Η χώρα επεκτείνει τον εαυτό της με την επέκταση της αιγιαλείτδας ζώνης".

"Φεύγω αλλά είμαι ευτυχισμένος διότι έχοντας κάνει το μεγάλο βήμα στο Μακεδονικό με την υποστήριξή σας και έχοντας επεκτείνει τη χώρα με τα προεδρικά διατάγματα που σας παρουσιάζουμε" τόνισε κλείνοντας την ομιλία του και ευχαριστώντας όλους στο Υπουργείο Εξωτερικών.

«Είμαι πολύ περήφανος που με τη δική σας καθοδήγηση κύριε πρωθυπουργέ στείλαμε 93 υποθέσεις διαφθοράς στον εισαγγελέα», επισήμανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του σημείωσε ότι αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες με τα απόρρρητα κονδύλια είναι αθλιότητες. «Η Δημοκρατία δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς σοβαρότητα και ευθύνη», τόνισε.

«Φεύγω έχοντας κάνει το μεγάλο βήμα του "Μακεδονικού" με την υποστηρίξη σας κύριε πρωθυπουργέ, φεύγω ευχαριστημένος», είπε ο κ. Κοτζιάς.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL