Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
9.6°C15.2°C
1 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
8.5°C13.5°C
1 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.8°C14.7°C
3 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
6 °C
5.9°C9.1°C
0 BF 100%
Όλγα Γεροβασίλη: Στόχος της θητείας μου να επιλύσω την υποστελέχωση της ΕΛΑΣ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Όλγα Γεροβασίλη: Στόχος της θητείας μου να επιλύσω την υποστελέχωση της ΕΛΑΣ (Video)

"Ελπίζω ότι θα έχουμε θετική εξέλιξη στα γεγονότα" είπε η κ. Γεροβασίλη αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν είχαμε την πολυτέλεια να μην είναι ο Ν. Κοτζιάς στο Υπεξ υποστήριξε η κ. Γεροβασίλη επισημαίνοντας ότι η αναβάθμιση της θέσης της χώρας στο εξωτερικό οφείλεται στις ενέργειες του Ν. Κοτζιά και του Πρωθυπουργού.

"Η πολιτική που ακολουθήθηκε στην Συμφωνία των Πρεσπών στηρίχθηκε με όλες τις δυνάμεις. Αυτή ήταν η επίσημη γραμμή και κυβερνητική θέση και αυτή θα συνεχίσει να ακολουθείται" είπε εκτιμώντας πως δεν ήταν αυτός ο λόγος που επέλεξε ο κ. Κοτζιάς να παραιτηθεί.

"Ο Πρωθυπουργος με τον Ν. Κοτζιά πορεύτηκαν μαζί για να επιλύσουν σοβαρά ζητήματα όπως το Μακεδονικό βασιζόμενοι στην εθνική θέση."

Η κ. Γεροβασίλη εξήγησε ότι "εξ αρχής ο κ. Καμμένος είχε διατυπώσει την διαφορετική του προσωπική θέση" παράλληλα, η επίσημη κυβερνητική θέση ακολουθήθηκε και ακολουθείται από όλους μας. Υπογράμμισε ότι διαφωνίες και συγκλίσεις είναι στο πλαίσιο της κουλτούρας των συνεργασιών.

Η υπουργός τόνισε ότι "η κυβέρνηση είναι σταθερή και συμπαγής και θα πάει μέχρι τέλους". Δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι η έξοδος από τα μνημόνια δεν έγινε τόσο θέμα όσο η διαφωνία με τον Π. Καμμενο, τη στιγμή που η έξοδος από τα μνημόνια θα αλλάξει την καθημερινότητα του πολίτη, ενώ η διαφωνία του κ. Καμμένου δεν είναι κάτι καινούργιο".

Η Ελλάδα ήταν και είναι από τις πιο ασφαλείς χώρες

Για το θέμα της ασφάλειας η κ. Γεροβασίλη ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα ήταν και είναι από τις πιο ασφαλείς χώρες με βάση τα στοιχεία. "Εμείς παλεύουμε και δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις να φτάσουμε στο στόχο, ο Έλληνας πολίτης να αισθάνεται ασφαλής".

"Έχω θέσει ως στόχο της θητείας μου να επιλύσω την υποστελέχωση της ΕΛ.ΑΣ." τόνισε η κ. Γεροβασίλη υπενθυμίζοντας ότι 7.800 οργανικές θέσεις κατήργησε σε μία νύχτα ο Κυρ. Μητσοτάκης όπως και τη Δημοτική Αστυνομία όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Το 90% από αυτές τις 7.800 θέσεις έχει καλυφθεί.

"Δεν θα κρύψουμε ποτέ τα φαινόμενα της παραβατικότητας των αστυνομικών" υπογράμμισε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε αξιόλογους αστυνομικούς που με αυτοθυσία υπηρετούν τον πολίτη.

Στις επόμενες εκλογές θα κερδίσει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ. Την κυβέρνηση θα κρίνουν τα πεπραγμένα της και όχι η θέληση της Ν.Δ. πρόσθεσε η κ. Γεροβασίλη. Το κλίμα διαμορφώνεται στην πραγματική ζωή ούτε στο μιντιακό, ούτε στο υπουργικό περιβάλλον. Ο πολίτης θα κρίνει αν βγήκαμε ή όχι με τα μνημόνια, δεν περικοπήκαν οι συντάξεις, το παιδί μου βρήκε δουλειά, θα σταματήσει η λιτότητα, θα παρθούν μέτρα για την μείωση της φορολογίας; από αυτά θα κρίνει ο πολίτης υπογράμμισε η υπουργός.

Κατ. Μπρ.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL