Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γιώργος Κυρίτσης: Αντιφασιστικό μήνυμα σε μια ξεχωριστή μέρα

EUROKINISSI

Ξεχωριστή μέρα ενάντια στο φασισμό, ιδιαίτερος ο συμβολισμός της παράστασης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη δίκη της Χ.Α. υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης μιλώντας στο avgi.gr

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία και βουλευτών παρίστανται στη δίκη της Χ.Α. για να υπογραμμίσει τη σημασία της» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης την σημερινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού στη δίκη της Χ.Α.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Κυρίτσης «πριν από μερικές μέρες συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Το γεγονός ότι αυτή η δίκη ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί αποτελεί πρόβλημα».

«Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή μέρα καθώς είναι η επέτειος της απελευθέρωσης της Αθήνας από τους ναζί. Οπότε η παρουσία μας στον Κορυδαλλό είχε και αυτό τον συμβολικό χαρακτήρα» συμπλήρωσε δίνοντας έμφαση στο αντιφασιστικό μήνυμα της συγκέντρωσης αυτής.

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Δεκαπέντε μέρες

Μένουν ακριβώς δεκαπέντε μέρες για να μιλήσουμε στον κόσμο. Για να παρουσιάσουμε τον απολογισμό μας, ένα έργο που υλοποιήθηκε μέσα σε κλίμα σκληρής διαπραγμάτευσης, συγκρούσεων και ασφυκτικών περιορισμών και στη συνέχεια σχεδιάστηκε με κριτήριο τις ανάγκες των πολλών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο