Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μήνυμα αντιφασισμού και ενότητας των λαών απέστειλε η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στη δίκη της Χ.Α.

ICON

Ένα δυναμικό αντιφασιστικό μήνυμα απέστειλε η σημερινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη δίκη της Χ.Α.Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε έξω από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού γύρω στις 09:00 σήμερα το πρωί.

Ανταπόκριση: Σπύρος Ραπανάκης

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο γραμματέας του κόμματος ενώ παραβρέθηκαν βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης, όπως ο Νίκος Φίλης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Χρήστος Καραγιαννίδης, Εύη Καρακώστα, Ελένη Σταματάκη, Θοδωρής Δρίτσας, Νίκος Μανιός, Μάκης Μπαλαούρας, Σία Αναγνωστοπούλου, Γιώργος Κυρίτσης, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Κατερίνα Ιγγλέζη, Ηλίας Καματερός κ.α.

Η αντιπρόσωπεια του ΣΥΡΙΖΑ ύψωσε πανό που έγραφε: Αθήνα Πόλη αντιφασιστική". Σκοπός της συγκέντρωσης των μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και της Νεολαίας ήταν να σταλεί ένα δυναμικό αντιφασιστικό μήνυμα ειδικά την σημερινή μέρα της Απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Γερμανούς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Γκρέγκορ Γκίζι είναι ο πρώτος ευρωπαίος ηγέτης που καθυστέρησε στο ραντεβού για την συγκέντρωση πιο πολύ και από το ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης παρέδωσε το πόρισμα της Βουλής για τις γερμανικές αποζημιώσεις που θα κυρωθεί από την Ελληνική Βουλή για να προχωρήσει η νομική διεκδίκηση. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Γκρέγκορ Γκίζι υπογράμμισε την πάγια θέση του υπέρ της δικαίωσης των ελληνικών θέσεων.

Οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησαν τη δίκη της Χ.Α. Στις δηλώσεις που παρεχώρησε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι «διεκδικούμε την δικαίωση του Παύλου Φύσσα και την καταδίκη της εγκληματικής δραστηριότητας καθώς και την πολιτική απομόνωση της Χ.Α.

Συντάκτης: avgi.gr

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Δεκαπέντε μέρες

Μένουν ακριβώς δεκαπέντε μέρες για να μιλήσουμε στον κόσμο. Για να παρουσιάσουμε τον απολογισμό μας, ένα έργο που υλοποιήθηκε μέσα σε κλίμα σκληρής διαπραγμάτευσης, συγκρούσεων και ασφυκτικών περιορισμών και στη συνέχεια σχεδιάστηκε με κριτήριο τις ανάγκες των πολλών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο