Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.9°C19.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.8°C18.0°C
0 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.6°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.4°C
0 BF 71%
Μήνυμα αντιφασισμού και ενότητας των λαών απέστειλε η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στη δίκη της Χ.Α.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μήνυμα αντιφασισμού και ενότητας των λαών απέστειλε η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στη δίκη της Χ.Α.

Ανταπόκριση: Σπύρος Ραπανάκης

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο γραμματέας του κόμματος ενώ παραβρέθηκαν βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης, όπως ο Νίκος Φίλης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Χρήστος Καραγιαννίδης, Εύη Καρακώστα, Ελένη Σταματάκη, Θοδωρής Δρίτσας, Νίκος Μανιός, Μάκης Μπαλαούρας, Σία Αναγνωστοπούλου, Γιώργος Κυρίτσης, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Κατερίνα Ιγγλέζη, Ηλίας Καματερός κ.α.

Η αντιπρόσωπεια του ΣΥΡΙΖΑ ύψωσε πανό που έγραφε: Αθήνα Πόλη αντιφασιστική". Σκοπός της συγκέντρωσης των μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και της Νεολαίας ήταν να σταλεί ένα δυναμικό αντιφασιστικό μήνυμα ειδικά την σημερινή μέρα της Απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Γερμανούς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Γκρέγκορ Γκίζι είναι ο πρώτος ευρωπαίος ηγέτης που καθυστέρησε στο ραντεβού για την συγκέντρωση πιο πολύ και από το ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης παρέδωσε το πόρισμα της Βουλής για τις γερμανικές αποζημιώσεις που θα κυρωθεί από την Ελληνική Βουλή για να προχωρήσει η νομική διεκδίκηση. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Γκρέγκορ Γκίζι υπογράμμισε την πάγια θέση του υπέρ της δικαίωσης των ελληνικών θέσεων.

Οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησαν τη δίκη της Χ.Α. Στις δηλώσεις που παρεχώρησε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι «διεκδικούμε την δικαίωση του Παύλου Φύσσα και την καταδίκη της εγκληματικής δραστηριότητας καθώς και την πολιτική απομόνωση της Χ.Α.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL