Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αθήνα πόλη αντιφασιστική- Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στη δίκη της ΧΑ

Με σκοπό να σταλεί ένα ισχυρό αντιφασιστικό μήνυμα καταδίκης της εγληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρόεδρος του ΚΕΑ, Γκ. Γκίζι παρακολουθούν τη δίκη της ΧΑ στις Γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

 

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Πάνο Σκουρλέτη βρίσκεται από τις 9:30 πμ στη δικαστική αίθουσα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού με σκοπό να παρακολουθήσει τη δίκητ ης Χ.Α. Στη δική θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς και βουλευτής του Die Linke, Γκρέγκορ Γκίζι.

Παρόντες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος, Φίλης, Χρήστος Καραγιαννίδης, Σία Αναγνωστοπούλου, Θοδωρής Δρίτσας, Γιώργος Κυρίτσης, Νίκος Μανιός, Ελένη Σταματάκη, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

 

Σκοπός είναι να σταλεί ένα ισχυρό αντιφασιστικό μήνυμα, καταδίκης της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής, ανήμερα και της επετείου απελευθέρωσης της Αθήνας από τους ναζί.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο