Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C15.8°C
4 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.6°C17.6°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.7°C19.1°C
4 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
3 BF 55%
Κρεσέντο ύβρεων από τη Ν.Δ. με αφορμή τις δηλώσεις Π. Καμμένου (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κρεσέντο ύβρεων από τη Ν.Δ. με αφορμή τις δηλώσεις Π. Καμμένου (Video)

Δεν έχασαν ευκαιρία στην αξιωματική αντιπολίτευση για μια ακόμη επίθεση ύβρεων στην κυβέρνηση με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου αναφορικά με το «Μακεδονικό» και τις βάσεις στην Ελλάδα και το άδειασμα από το Νίκο Βούτση, που ακολούθησε.

«Πολιτική σπείρα που λυμαίνεται τη χώρα» και «πολιτικά ανδρείκελα» είπε ο κ. Φωτήλας σε άλλο ένα δείγμα του αντιπολιτευτικού υβρεολογίου που συνηθίζει να χρησιμοποιεί η Ν.Δ. στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

«Οργισμένη» δήλωσε η κ. Μπακογιάννη φιλοξενούμενη στο ΣΚΑΙ, που επιτέθηκε στον κ. Καμμένο και στον Πρωθυπουργό που δεν ρίχνει την κυβέρνηση του αποπέμποντας τον υπουργό Άμυνας.

«Εικόνα ανθρώπου που δεν ξέρει τι λέει» είπε για τον υπουργό Άμυνας ενώ χαρακτήρισε «τσίρκο» την κυβέρνηση και «αδικούμε το τσίρκο». «Τραγέλαφος που κάνει ρεζίλι τη χώρα» είπε και ζήτησε εκλογές.

https://www.youtube.com/embed/D7irbhuOUoE

Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε και αυτός με τη σειρά του εκλογές για να φύγει η επικίνδυνη κυβέρνηση ενώ έκαναν ότι διαφωνούν με τον κ. Φωτήλα για το ποιος ζήτησε εκλογές πρώτος…

Μόνο ως αστειότητα μπορεί να εκληφθεί ο όψιμος αντιαμερικανισμός σε Ν.Δ. και ΣΚΑΙ…

Το «απόλυτη σχιζοφρένεια» που είπε ο κ. Βρούτσης στον ΑΝΤ1 επανέλαβε και η κ. Μπακογιάννη, μόνο που ο κ. Βρούτσης το απάλυνε σε «παράνοια». Η κ. Μπακογιάννη όμως δεν το πήρε πίσω, προφανώς θέλοντας να δείξει, πόσο ενιαία είναι η Ν.Δ. στη γραμμή Σαμαρά…

Και το ερώτημα που τίθεται είναι θέλει σίγουρα να αλλάξει τη συμφωνία η κ. Μπακογιάννη όταν περάσει;

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL