Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.3°C25.8°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.8°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.4°C22.6°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
24 °C
21.0°C24.9°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.3°C25.2°C
2 BF 40%
Σταθερά κόντρα στην καταστροφολογία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σταθερά κόντρα στην καταστροφολογία

Τα προχθεσινά εγκαίνια της επαναδημιουργίας της λίμνης Κάρλας, έργου που είχε βαλτώσει και κατάφερε να το ξεμπλοκάρει και να το ολοκληρώσει αυτή η κυβέρνηση, δείχνουν πως η συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και η αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων μπορούν να οδηγήσουν σε ένα "έργο παράδειγμα για όλον τον κόσμο", όπως τόνισε η επίτροπος Κορίνα Κρέτσου. Ένα έργο που "δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως το περιβάλλον και η ανάπτυξη δεν βρίσκονται σε σύγκρουση", όπως παρατήρησε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Ένα εμβληματικό έργο, που δείχνει τα οφέλη της σταθερής πορείας την οποία χαράζει καθημερινά σε όλα τα επίπεδα η κυβέρνηση. Παράλληλα με τη μάχη για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας της εργασίας. Παράλληλα με τη μάχη για την ενίσχυση των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων. Παράλληλα με τη μάχη για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού και σύγχρονου Δημόσιου, ψηφιοποιημένου, με Κτηματολόγιο και δασικούς χάρτες. Παράλληλα με τη μάχη για την προσέλκυση επενδύσεων που να σέβονται τους κανόνες τους οποίους βάζει το κράτος υπέρ των πολλών. Παράλληλα με τη μάχη για το χτίσιμο ενός βιώσιμου παραγωγικού προτύπου, που βάζει τις βάσεις μιας δίκαιης ανάπτυξης με ανακατανομή του παραγόμενου πλούτου. Παράλληλα με τη μάχη για την εδραίωση της θέσης της χώρας ως πυλώνα σταθερότητας στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Καθημερινές μάχες, που η Αριστερά δίνει κόντρα στους θιασώτες μιας διαρκούς καταστροφολογίας, που αφού απέτυχαν σε όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις τους, επιχειρούν να σορτάρουν πολιτικά σε βάρος των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας, επενδύοντας σε υποτιμητικά κερδοσκοπικά παιχνίδια. Η προσπάθεια να αποδείξουν ότι η Αριστερά "δεν μπορεί", είναι καταδικασμένη να βυθιστεί σε κάθε "Κάρλα" που ολοκληρώνει αυτή η κυβέρνηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL