Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η ταπεινή συγγνώμη του Χίου

Σε μια ταπεινή συγγνώμη ενώπιον της Δικαιοσύνης υποχρεώθηκε ο “αδέκαστος” Χίος μπροστά στο δέος της βέβαιης καταδίκης από τον Νίκο Κοτζιά. Το “Μακελειό” δημοσίευσε τον Ιούνιο του 2016 συκοφαντικό...

Σε μια ταπεινή συγγνώμη ενώπιον της Δικαιοσύνης υποχρεώθηκε ο “αδέκαστος” Χίος μπροστά στο δέος της βέβαιης καταδίκης από τον Νίκο Κοτζιά.

Το “Μακελειό” δημοσίευσε τον Ιούνιο του 2016 συκοφαντικό δημοσίευμα με τίτλο «Κοτζιάς, Χίτλερ, Γκαίμπελς», υπέρτιτλο «Βαριές κατηγορίες για τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών που μας παρέδωσε στους Τσάμηδες» και υπότιτλο «Βρόμικος απόγονος δωσιλόγων της φασιστικής Γερμανίας στον δρόμο για το Γουδί».

Κατηγορούμενοι ήταν οι Στέφανος Χίος, Γιώργος Γκασιάμης, Νίκος Αργυρίου, Παπαγιώτης Παπαδόπουλος. Οι τρεις πρώτοι ανακάλεσαν τους χαρακτηρισμούς για προδότες (και μάλιστα και για άλλα δημοσιεύματά τους), δήλωσαν συγγνώμη, μεταμέλεια και υποσχέθηκαν να μην τις επαναλάβουν στο μέλλον, ενώ ο τελευταίος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ούτε ζήτησε συγγνώμη και καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση.

Κ.Που.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις