Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Επίθεση Μάκη Βορίδη κατά δημοσιογράφου της ΕΡΤ και της ελευθερίας του λόγου (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επίθεση Μάκη Βορίδη κατά δημοσιογράφου της ΕΡΤ και της ελευθερίας του λόγου (Video)

«Βλακώδη και υβριστική η τοποθέτηση  του δημοσιογράφου» επιτέθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης κατά δημοσιογράφου της ΕΡΤ με τον οποίο διαφωνούσε και κατά της δημόσιας τηλεόρασης.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΡΤ με την οποία απάντησε στη Ν.Δ. η δημόσια τηλεόραση "δεν μπορεί να προβαίνει σε προληπτική λογοκρισία των δημοσιογράφων της" ενώ ο ίδιος ο δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της εκπομπής είχε προβεί σε διευκρινίσεις.

Η «εντυπωσιακή» εμφάνιση Κυριάκου στην ΔΕΘ αφορούσε μόνο το Φιλελεύθερο. Στην πράξη ο Μάκης Βορίδης με τις εμφανίσεις του χθες ΑΝΤ1 και σήμερα ΣΚΑΙ με τον ακροδεξιό και απόλυτα διχαστικό λόγο του βγήκε να συνδράμει στο «ηγετικό» προφίλ που πάσχει ο αρχηγός της Ν.Δ.

«Τα ιδιωτικά κανάλια τηρούν την δεοντολογία και όχι η δημόσια τηλεόραση» είπε για να στηρίξει την άποψή του παραποιώντας καταφανώς την αλήθεια που οι πολίτες βιώνουν παρακολουθώντας την μονομέρεια και την προπαγάνδα καθημερινά ειδικά στο ΣΚΑΙ, το κανάλι που τον φιλοξενούσε.

Η επίθεση στην ΕΡΤ συνεχίζεται σταθερά από τη Ν.Δ. από την στιγμή που ξεκίνησε η λειτουργία της και είναι βέβαιο ποιο είναι το μέλλον που της επιφυλάσσει και πάλι η Ν.Δ. αν κατά λάθος έρθει στην εξουσία. Η ελευθερία του λόγου για την παράταξη αυτή έχει εκπέσει  σε ελευθερία του δικού τους και μόνο λόγου χωρίς καν αντίλογο.

Ωστόσο έστω και προσχηματικά είναι θετικό το γεγονός ότι προσβλήθηκε η Ν.Δ. από το  σχόλιο του κ. Καψώχα περί φασιστικού λόγου του αρχηγού της. Μήπως όμως να αφήσει τα λόγια και να περάσει στις πράξεις. Για αρχή ας καταδικάσει τις επιθέσεις των ΧΑυγιτών εναντίον νεολαίων και ας αποπέμψει τα στελέχη της που τις "χειροκροτούν".

Κατ. Μπρέγιαννη

Διαβάστε επίσης:

Η ΝΔ αποσύρει τους βουλευτές και τα στελέχη της από όλες τις συχνότητες της ΕΡΤ

«Η ΕΡΤ δεν μπορεί ούτε επιτρέπεται να προβαίνει σε προληπτική λογοκρισία των δημοσιογράφων της»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL