Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πάγωσε το χαμόγελο σε ΣΚΑΙ και Ν.Δ. μόλις έμαθαν για τη μη περικοπή των συντάξεων (Video)

Μόλις έμαθαν, με καθυστέρηση, στο ΣΚΑΙ από το δημοσίευμα του ΑΠΕ ότι πάει προς ακύρωση το μέτρο της περικοπής των συντάξεων, πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη δημοσιογράφων και πολιτικών.

"Ο Τσίπρας θέλει να βγει από το δικό του μνημόνιο από τα άλλα είχαμε βγει αν δεν έκανε το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα" είπε η κ. Βούλτεψη ενώ αμέσως υπενθύμισε ότι «μόνος του ο Τσίπρας το είχε βάλει και τώρα το πήρε πίσω» το γύρισε στο Μακεδονικό και ανακάλυψε πρόβλημα "αυτονομιστικό" και «υπαρξιακό» στη χώρα!

O κ. Στρατούλης έκανε σα να μην άκουσε και επανέλαβε ότι "οι συντάξεις δεν πρέπει να κοπούν" ενώ η δημοσιογράφος της εκπομπής διαβάζοντας πιο προσεκτικά την είδηση όπως δημοσιεύτηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε: "οι θεσμοί αναγνώρισαν ότι το μέτρο είναι δημοσιονομικό και όχι διαρθρωτικό. άρα... τέλος".

Πως να μην "πέσουν από τα σύννεφα" όταν δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής ενημέρωναν για άλλη μια φορά με βάση τις "λακωνικές απαντήσεις" του Γιούνκερ και παρουσιάζοντας τη δική τους ερμηνεία ως αδιαμφισβήτητη αλήθεια, έβαζαν τέλος στα σενάρια αναδιαπραγμάτευσης του μέτρου της περικοπής των συντάξεων αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτές θα γίνουν.

Επί δύο μέρες στο κανάλι παρουσιαζόταν ως βεβαιότητα που έπαιζε μέσα στις πρώτες ειδήσεις.

Κατ. Μπρ.
 

 

Βιώσιμο το ασφαλιστικό για τους θεσμούς, συζητείται η ακύρωση του μέτρου της μείωσης των συντάξεων

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο