Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.3°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.1°C
3 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.0°C18.8°C
1 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.4°C20.8°C
3 BF 35%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.9°C20.7°C
2 BF 59%
Με μηδέν "βαθμολόγησε" τη Ν.Δ. στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής ο Κώστας Δουζίνας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με μηδέν "βαθμολόγησε" τη Ν.Δ. στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής ο Κώστας Δουζίνας (Video)

«Το Εθνικό Συμβουλίο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ) συνεδρίασε σήμερα για να συζητήσει μια πρόταση που έγινε από το Υπεξ ακολουθώντας μια αρχική πρόταση που είχε γίνει από το Ποτάμι» εξήγησε ο κ. Δουζίνας μιλώντας στην ΕΡΤ.https://www.youtube.com/embed/6eDbtE8WLv8

«Σήμερα οι αντιπρόσωποι της Ν.Δ. είπαν ότι δεν θα συμμετάσχουν αν δεν προηγηθεί συζήτηση για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής». Μάλιστα το ΥπΕξ είχε στείλει την πρόσκληση πριν από ένα μήνα, στις 16 Αυγούστου καθώς και την ημερήσια διάταξη. Δεν είχαν ζητήσει την αλλαγή της ατζέντας τότε όπως είπε ο κ. Κοτζιάς. Επιπλέον τα θέματα αυτά είχαν συζητηθεί ήδη σε άλλες συνεδριάσεις υπογράμμισε ο κ. Δουζίνας.

«Αν βάλεις στους φοιτητές σου ένα θέμα και σου απαντήσουν κάτι άλλο, τους βάζεις 0 στις εξετάσεις» είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής. «Η Ν.Δ. είχε το δικαίωμα προφανώς να ζητήσει άλλη ατζέντα και δεν το ζήτησε».

Ο κ. Δουζίνας εξέφρασε τη θλίψη του που «την τελευταία περίοδο η εξωτερική πολιτική έχει γίνει πεδίο μικροκομματικών αντιπαραθέσεων κυρίως εκ μέρους της Ν.Δ.»

«Όταν η αντιμετώπιση της εξωτερικής πολιτικής περνάει από τα πάνελς στις επιτροπές και στο Εθνικό Συμβούλιο εκεί δηλαδή που θα έπρεπε να υπάρχει η μεγαλύτερη εθνική συναίνεση έχουμε μεγάλο πρόβλημα».

«Ελπίζω η Ν.Δ. να μην το συνεχίσει γιατί θα έπρεπε να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση σε αυτά τα θέματα» πρόσθεσε.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL