Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
Αν είσαι ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αν είσαι ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΜΕ ΤΟ που έσκασε η κομπίνα, χάρη στην οποία ο καταδικασμένος και φυλακισμένος επιχειρηματίας Αρ. Φλώρος κατάφερε να αποφυλακιστεί παρουσιάζοντας ιατρικές γνωματεύσεις από τις οποίες προκύπτει αναπηρία 70%, ο Κυριάκος κάλεσε αμέσως την κυβέρνηση «να εξηγήσει πώς επί των ημερών της οι ισχυροί του χρήματος που καταδικάζονται, βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον από τις φυλακές»! Φοβερό;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ο νομικός σύμβουλος του αποφυλακισθέντος, ο γνωστός Μ. Βορίδης, που δήλωσε: «Επιτίθενται με χυδαίο τρόπο στον Αριστείδη Φλώρο. Παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη. Η αυταρχική εκτροπή και η δολοφονία χαρακτήρων είναι στην ημερήσια διάταξη. Αυτή είναι η Αριστερά».

ΚΑΙ ΜΕΤΑ; Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου της πλαστής γνωμάτευσης, ακολούθησαν νέες αποκαλύψεις αλλά, όπως είπε και η κ. Σπυράκη, όλα είναι λάσπη της κυβέρνησης! Και ποια ήταν η επιχείρηση λάσπης; Η αποκάλυψη ότι ο ανιψιός του κ. Μητσοτάκη, ο Γρ. Δημητριάδης, ήταν δικηγόρος και συνέταιρος του Αρ. Φλώρου.

Ο ΑΝΙΨΙΟΣ είχε κοινή επιχείρηση με τον Φλώρο και μάλιστα με την ονομασία της εταιρείας «Φλώρος - Δημητριάδης Α.Ε.», η οποία, σύμφωνα με το ΦΕΚ, συστάθηκε στις 7.7.2009. Μάλιστα ο ανιψιός κατέθεσε στον ανακριτή του σκανδάλου παραδεχόμενος ότι έφτιαξε τις off shore, μέσα από τις οποίες διοχέτευε και έκρυβε τα χρήματα της υπεξαίρεσής του ο Φλώρος. Και αυτό το έκανε μετά τις αποκαλύψεις της κομπίνας, για να τύχει ευνοϊκής δικαστικής μεταχείρισης.

ΚΑΤΟΠΙΝ ο θείος Κυριάκος προσέλαβε τον δικηγόρο ανιψιό στο υπουργείο του. Τόσο σπουδαίος δικηγόρος ήταν! Μόνο που, στη συγκεκριμένη περίπτωση, για να γίνεις νομικός σύμβουλος υπουργού, δηλαδή υπάλληλος, δεν θα μπορείς να ασκήσεις τη δικηγορία ως ελεύθερο επάγγελμα. Όμως ο θείος Κυριάκος, ως κληρονόμος της εξουσίας, είχε λύση.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ με υπογραφή Μητσοτάκη αναφέρει: «Εξαιρούμε από την αναστολή του δικηγορικού λειτουργήματος, σύμφωνα με το εδάφιο 2 της περ. α της παρ.1 του άρθρου 31 του Ν. 4194.2013, τον Γρηγόριο - Αλέξανδρο Δημητριάδη του Σπυρίδωνος, δικηγόρο Αθηνών, ο οποίος με την αρ. ΔΙΔΚ/Φ.3/21948/06-08-2013 απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης διορίστηκε από 26.06.2013, σε θέση ειδικού συμβούλου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού».

ΟΛΑ αυτά λοιπόν είναι λάσπη, όπως το σκάνδαλο Novartis, σκευωρία, και τα κλεμμένα του ΚΕΕΛΠΝΟ λογιστικό λάθος! Έπεται όμως συνέχεια για τα κλεμμένα και τη δωροδοκία για την πλαστογραφία. Υπομονή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL