Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C19.2°C
4 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.5°C15.6°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.0°C16.6°C
4 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.9°C17.7°C
3 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.8°C16.9°C
2 BF 65%
Η αντιπολίτευση στα τηλεπαράθυρα για τον ανασχηματισμό (VIdeo)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η αντιπολίτευση στα τηλεπαράθυρα για τον ανασχηματισμό (VIdeo)

Κ. Κυρανάκης: «Είναι απίστευτο το πόσο μπορεί να ξεπουληθεί ένας άνθρωπος, τα πιστεύω του, για μια καρέκλα» ΑΝΤ1. Στον Άδωνι και το Βορίδη το είπε;https://www.youtube.com/embed/wpRV5XfwpcY

«Στα όρια της φαιδρότητας και της απελπισίας» ο ανασχηματισμός σχολίασε ο κ. Φωτήλας και προτιμά να αντιπαρατεθεί με… Ρουβίκωνα. (ΕΡΤ)

Στο Σκάι συνέχισαν τους μονολόγους τους οι βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Την πρωτοκαθεδρία είχε η επίτιμη καλεσμένη βουλεύτρια του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη…  για την «αποδόμηση» από τα αριστερά, τώρα που τίθεται τα θέματα της κατάργησης του υποκατώτατου μισθού για τους νέους και της αύξησης του κατώτατου μισθού.

 «Ανασχηματισμός 3 Α, αποδρομής, απελπισίας, αυτοσυντήρησης για να διατηρηθούν στις καρέκλες τους. Δεν αλλάζει τίποτα γιατί αυτή η κυβέρνηση έχει τις ιδεοληψίες της» υποστήριξε η κ. Αν. Μισέλ Ασημακοπούλου και δεν παρέλειψε να δείξει άλλη μια φορά την ευγενική της καταγωγή… «Ο κ. Τσίπρας κοιτάει να σώσει το πολιτικό του τομάρι, σε πρώτη προτεραιότητα έχει το κόμμα του».

Αν. Μισέλ Ασημακοπούλου «Η κ. Παπακώστα δεν υπήρξε ποτέ φειδωλή στις δηλώσεις της για την κυβέρνηση αυτή και τις ικανότητές της. Κανένα σχόλιο, ο κόσμος μπορεί να την κρίνει». Η ίδια πάει προς την Ευρωβουλή… αλλά είναι «απόφαση του αρχηγού της» αυτό.

Θ. Παπαθεοδώρου: «Είναι μια κυβέρνηση πανικού» «Φτιάχνει μια κυβέρνηση στον πανικό της επερχόμενης ήττας»

https://www.youtube.com/embed/GtcJ3rCgnts

«Προσπάθεια ανοίγματος κεντροαριστερά και κεντροδεξιά και προσπάθεια ηλικιακής ανανέωσης» σχολίασε κάπως πιο πολιτικά ο Σπ. Δανέλλης.

Στο άνοιγμα χθες της κ. Μπακογιάννη προς το ΠΟΤΑΜΙ, ο κ. Δανέλλης απάντησε "σαφώς" αν συμφωνήσουν προγραμματικά, ωστόσο όπως είπε υπάρχουν "ταυτοτικές" διαφορές όπως στο Μακεδονικό και το θέμα των δικαιωμάτων.

Υ.Σ. Θρηνούν για το εμπάργκο κάθε μέρα… στο ΣΚΑΙ, ο κ. Οικονόμου αναλαμβάνει και το ρόλο της κυβέρνησης προσπαθώντας ανεπιτυχώς να θέσει ερωτήσεις άλλοτε ως εκπρόσωπός της και άλλοτε από τα «αριστερά»…

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL