Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C17.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.3°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.4°C16.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
11.0°C11.0°C
1 BF 72%
Φ. Βάκη σε Κ. Βλάση: «Αφήστε τις δημαγωγίες, να μιλάτε με στοιχεία» (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φ. Βάκη σε Κ. Βλάση: «Αφήστε τις δημαγωγίες, να μιλάτε με στοιχεία» (Video)

«Σε όλα τα δικαιϊκά συστήματα του κόσμου υπάρχει ένα πλαίσιο μετατροπής ποινών σε περιπτώσεις προβλημάτων υγείας αλλιώς θα μιλούσαμε για μεσαιωνικού τύπου σωφρονιστικά συστήματα και δομές εξόντωσης» υπογράμμισε η κ. Βάκη.https://www.youtube.com/embed/z8XfpVc7z9g

«Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Βορίδης ήταν δικηγόρος του κ. Φλώρου στην υπόθεση της Henerga» υπενθύμισε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ πρόσθεσε κάτι έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ελέγχου άμεσα και από τους δύο αρμόδιους υπουργούς.

« Ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε το βούλευμα για τον κ. Φλώρο και η υπουργός Εργασίας κίνησε τις διαδικασίες για να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος για το ποσοστό αναπηρίας».

«Ήρθε η ώρα να αντιπαρατεθούμε με προγράμματα. Με τι θα αντικαταστήσετε το νόμο Κατρούγκαλο; Θα καταργήσετε την εθνική σύνταξη; Θα πάμε σε ιδιωτική ασφάλιση» ρώτησε τον κ. Βλάση χωρίς φυσικά να λάβει καμία απάντηση.

Αλίμονο μας αν δεν συγκρουστούμε με τα συμφέροντα

Ειδικότερα για τις αλλαγές στο κόμμα και τον επικείμενο ανασχηματισμό, η κ. Βάκη τόνισε ότι: «Υπηρετούμε ένα συλλογικό εγχείρημα από οποιοδήποτε μετερίζι. Σε μία νέα περίοδο με νέα καθήκοντα χρειάζεται μία ανανέωση. Οι αλλαγές δεν είναι θέμα προσώπων αλλά και θέμα στίγματος και φυσιογνωμίας».

«Στη μεταμνημονιακή εποχή που έχει εισέλθει η χώρα χρειάζεται ένα σχήμα που θα προχωρήσει με γενναιότητα σε τομές. Πρέπει να συγκρουστούμε με συμφέροντα από την άναρχη δόμηση, τις αυθαιρεσίες και την άναρχη δόμηση μέχρι ένα δυσκίνητο κρατικό μηχανισμό, με τα θαλασσοδάνεια, το μαύρο χρήμα, αλίμονο μας αν δεν συγκρουστούμε» απάντησε η κ. Βάκη.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL