Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Όλγα Γεροβασίλη: H κυβέρνηση υλοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει πριν τρία χρόνια στον ελληνικό λαό (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Όλγα Γεροβασίλη: H κυβέρνηση υλοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει πριν τρία χρόνια στον ελληνικό λαό (Video)

«Η χώρα μπορεί πλέον να ανακτήσει τη θέση της. Έγινε το μεγάλο βήμα» τόνισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.https://www.youtube.com/embed/gLjg8-Ks50U

«Η χώρα είναι πλέον εκτός μνημονίων, η κυβέρνηση υλοποίησε την υπόσχεσή που είχε δώσει πριν τρία χρόνια στον ελληνικό λαό» υπογράμμισε η κ. Γεροβασίλη.

«Η χώρα πέρασε δύσκολα, ωστόσο την απόλυτη ευθύνη για αυτό έχουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις που δεν κατάφεραν να βγάλουν τη χώρα από τα μνημόνια ούτε με το πρώτο, ούτε με το δεύτερο. Η Αριστερά κατάφερε ότι δεν είχαν πετύχει όλοι οι προηγούμενοι.»

H κ. Γεροβασίλης εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα τα καταφέρει παλεύοντας υπέρ του κοινωνικού κράτους και υπέρ αυτών που υπέστησαν τα περισσότερα την εποχή των μνημονίων,.

«Η χώρα έχει ανάγκη ένα σχέδιο που η κυβέρνηση το έχει ήδη παρουσιάσει στον ελληνικό λαό για τη δίκαιη ανάπτυξη για την επόμενη μέρα με συγκεκριμένα μέτρα και χρονοδιαγράμματα». Στόχος η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας για να μην γυρίσουμε ποτέ πίσω τόνισε η κ. Γεροβασίλη.

«Η προσπάθεια να ακυρώσουμε την ομιλία Τσίπρα στην ΔΕΘ, λέγοντας ότι θα αφορά σε παροχολογία δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Τα κλισέ επαναλαμβάνονται, όπως συνέβη και με τις δηλώσεις μετά το διάγγελμα Τσίπρα, οι οποίες νομίζω ότι ήταν γραμμένες από πριν». Η Όλγα Γεροβασίλη σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση του αρχηγούς της ΝΔ ανέφερε ότι «έχει στόχο ένα διαρκές μνημόνιο για την χώρα» και μίλησε για «θλιβερή παρουσία των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στα ΜΜΕ από την Τρίτη και μετά».

«Η Κυβέρνηση εφαρμόζει εκατοντάδες μεταρρυθμίσεις που κατάφερε να δρομολογήσει» είπε η κ. Γεροβασίλη προσθέτοντας ότι υπάρχουν υπερπλεονάσματα και αυτά θα πρέπει, χωρίς η χώρα να γυρίσει πίσω ούτε να εκτροχιαστεί, να αξιοποιηθούν για την ανακούφιση της ανθρώπων που υποφέρουν από την κρίση και της μεσαίας τάξης», ενώ ανέφερε ότι έχουν γίνει προσλήψεις στο Δημόσιο, όπως είπε με αξιοκρατικές διαδικασίες, σημειώνοντας ότι θα γίνουν κι άλλες προσλήψεις για να επανδρωθούν υπηρεσίες του «κοινωνικού κράτους». 

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL