Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Φτηνός αντιπερισπασμός όπως όπως από Άδωνι και Ν.Δ. με ύβρεις και τρολ

Βαρύ το έργο του αντιπροέδρου που κάνει τη «βρώμικη δουλειά» για τη Ν.Δ. Για λύπηση ο Άδωνις βγήκε στο ΣΚΑΙ το μεσημέρι, μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, να δώσει γραμμή με ένα «δημοσίευμα» που ξέθαψε από το μακρινό 2007, που φέρεται ο Αλέξης Τσίπρας να είχε δώσει μια συνέντευξη στο free press περιοδικό blow. To 2016 το επανέφερε το σαμαρικό antinews και σήμερα «έπαιξε» επανάληψη από τον αντιπρόεδρο το ίδιο φτηνιάρικο αστειάκι που προβάρουν ως επιχείρημα… διαφημίζοντας παράλληλα το αντίστοιχο hashtag στο τουίτερ.

Τόσος ξεπεσμός, τόση απελπισία…νομίζουν ότι ο μικρόκοσμος του τουίτερ είναι πραγματική ζωή.

Εκτός τόπου και εκτός χρόνου η Ν.Δ. προσπαθεί να στήσει αντεπίθεση όπως - όπως… και δεν σέβεται ούτε την αλήθεια, ούτε τους νεκρούς της πρόσφατης τραγωδίας που δυστυχώς χρησιμοποιούνται αφειδώς στο επικοινωνιακό της παιχνίδι από τα συντονισμένα στη γραμμή της κανάλια.

Το γνωστό υβρεολόγιο του αντιπροέδρου ενεργοποιήθηκε για να τον βγάλει από τη δυσχερή και άβολη θέση: «Αισχρός» «υποκείμενο», «διχαστικός», ο Πρωθυπουργός, «δεν μπορεί να γίνει κανονικός άνθρωπος»…Τρόμος που αποχαιρετούν την εξουσία που χάνουν...

Κατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο