Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μαύρη μέρα για την αντιπολίτευση, το τέλος των μνημονίων (Video)

Οι θετικές δηλώσεις για την ελληνική οικονομία, η αισιοδοξία κα τα συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση για την ολοκλήρωση του προγράμματος από τους ξένους παράγοντες κρατούν παγερά αδιάφορη την αντιπολίτευση της χώρας που προτιμά να κωφεύει και να αναπαράγει εμμονικά, τα ίδια καταστροφικά σενάρια.

«Το μνημόνιο είναι εδώ πολύ επώδυνο και πολύ σκληρό» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης στο ΣΚΑΙ ενώ το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ κ. Ζέφη Δημαδάμα πρόσθεσε την συνέχεια της κοινής τους επιχειρηματολογίας «το 2015 η οικονομία ήταν έτοιμη για καθαρή έξοδο» την οποία όπως είπε απέτρεψαν οι πλατείες των αγανακτισμένων.

Δεν παραλείπει να συμπληρώσει ότι «έχουμε υπογράψει ένα μεταμνημόνιο χωρίς να έχουμε πάρει χρήματα» επαναλαμβάνοντας το κοινό επιχείρημα τους με τη Ν.Δ. για "τέταρτο μνημόνιο".

Ενώ ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης τονίζει ότι «μπροστά έχουμε όλα τα μέτρα» και «τα ματωμένα πλεονάσματα» καταλήγοντας στερεοτυπικά ότι «τίποτα δεν έχει να περιμένει ο ελληνικός λαός».

«Όπως φαίνεται η Ν.Δ. θα είναι το πρώτο κόμμα βάσει των δημοσκοπήσεων» αναφέρει προλογίζοντας την ερώτηση του ο κ. Υποφάντης προσπαθώντας να ξορκίσει τη βαριά θλίψη στο πλατό. Μάταια. Όσο και αν θέλουν να ξεχνούν στις προηγούμενες εκλογές, άλλο έλεγαν οι δημοσκοπήσεις και άλλο έβγαλε η κάλπη και ο ελληνικός λαός.

Στη επόμενη εκπομπή του καναλιού ακολούθησε αντεπίθεση με... Ρουβίκωνα και "ασφάλεια". 

Κατ. Μπρέγιαννη

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο