Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Με κοινή φωνή Ν.Δ., ΚΙΝ.ΑΛΛ μιλούν για φιέστες και αποπροσανατολισμό (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με κοινή φωνή Ν.Δ., ΚΙΝ.ΑΛΛ μιλούν για φιέστες και αποπροσανατολισμό (Video)

Τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης Ν.Δ. – ΚΙΝ.ΑΛΛ κατεβαίνουν με κοινή γραμμή και επικοινωνιακή ατζέντα, χωρίς να είναι εύκολο να διακρίνεις ούτε καν αποχρώσεις.

Η Ν.Δ. υποστήριξε δια της κ. Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου ότι «κρύβονται στην κυβέρνηση». Τι και αν μιλούν καθημερινά οι υπουργοί στα κανάλια; Τι και αν πάει σήμερα στο Λαύριο ο Πρωθυπουργός.

Προσδιόρισε τον ανασχηματισμό «μετά την έξοδο» παραδεχόμενη επιτέλους την έξοδο από τα μνημόνια, απέδωσε σε αυτόν επικοινωνιακό κυρίως χαρακτήρα λέγοντας «θα παίξουν μουσικές καρέκλες,  για να κερδίσουν χρόνο στην εξουσία».

Κατά τα άλλα χαρακτηριστική είναι η σύγχυση που επικρατεί στη Ν.Δ. που φάσκει και αντιφάσκει σε μια προσπάθεια ευκαιριακού τηλεοπτικού εντυπωσιασμού.

Πως είναι δυνατόν να είναι «συρόμενη και εκβιαζόμενη» μια κυβέρνηση για τον Κουφοντίνα και την ίδια ώρα «να τα πιστεύει αυτά που κάνει» μόνο η κ. Ασημακοπούλου μπορεί να απαντήσει…

https://www.youtube.com/embed/Xay5GK8DeIQ

Ο κ. Παπαθεοδώρου από το ΚΙΝΑΛ μίλησε και αυτός για «πιέσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και άλλου «τύπου συναλλαγές κυβέρνησης και εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς». Επιπλέον ανεβάζοντας λίγο ακόμα τους τόνους παραπάνω επέρριψε ευθύνες απευθείας στον Πρωθυπουργό και στο γνωστό παιχνίδι με τις λέξεις που αρέσκεται να παίζει το ΚΙΝΑΛ στην προσπάθεια του να διαφοροποιηθεί έστω και λεκτικά χαρακτήρισε «φυλακή ανοικτού τύπου» τις αγροτικές φυλακές!

Τέλος το ΚΚΕ δια του βουλευτή του, Χρήστο Κατσώτη ακολούθησε στην ίδια κριτική μιλώντας για επικοινωνιακό ανασχηματισμό και φιέστες και αποπροσανατολισμό με τον Κουφοντίνα.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL