Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.6°C21.2°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C22.0°C
2 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
20.1°C20.1°C
2 BF 47%
ΣΤΑ ΨΙΛΑ / Η ξεφτίλα τους δεν έχει επώνυμο...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΤΑ ΨΙΛΑ / Η ξεφτίλα τους δεν έχει επώνυμο...

Κοίτα να δεις που η Αννίτα Π. δεν ήταν μια όποια κι όποια Αννίτα Π. αλλά είναι σύζυγος του Μπάμπη Π. που εδώ και κάτι φεγγάρια βγάζει τα προς το ζην πουλώντας ιδέες στον Κυριάκο Μ. Έτσι λοιπόν ο Μπάμπης Π. σε μια προσπάθεια να φανεί χρήσιμος στον Κυριάκο Μ. και να δικαιολογήσει τον μισθό του κατέβασε τη φοβερή ιδέα να βάλει τη σύζυγό του, την Αννίτα Π., να γράψει ένα δακρύβρεχτο κατηγορώ κατά του Αλέξη Τ. χρεώνοντάς του τη μαζική δολοφονία μερικών δεκάδων πολιτών.

Το πόνημα της Αννίτας Π. ήταν τόσο συγκινητικό και τόσο σκληρό που ο Γιώργος Μ., που παλιά δούλευε για τον Αντώνη Σ. -αλλά δεν αφήνει κι αυτός ευκαιρία να φανεί χρήσιμος στον Κυριάκο Μ.- για να μην πάει τέτοιο αντιπολιτευτικό κελεπούρι χαμένο, έσπευσε και ανέβασε το κείμενο της Αννίτας Π. στην ιστοσελίδα του. Από το site του Γιώργου Μ. το είδαν διάφοροι φίλοι και γνωστοί του Κυριάκου Μ. και είπαν πως τέτοιο αριστούργημα αξίζει να αναπαραχθεί.

Πρώτος και καλύτερος ο Βαγγέλης Μ., που, κατά παράβαση κάθε δεοντολογικής αρχής, αναβάθμισε το πόνημα της συζύγου του Μπάμπη Π. και αναδημοσίευσε την επιστολή της Αννίτας Π. στην εφημερίδα του. Από την εφημερίδα του Βαγγέλη Μ. και το site του Γιώργου Μ. το «Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου» έκανε τον γύρο της κοινής γνώμης, δίνοντας την ευκαιρία σε διάφορους Μ. να βγάλουν όλη τη χυδαιότητα που έκρυβαν μέσα τους με σχόλια όπως “οι νεκροί της οικογένειας Φ. έρχονται να στοιχειώσουν τον Τ. μέσα από ένα σκληρό κείμενο μιας φίλης της φαμίλιας”, αφήνοντας να εννοηθεί πως η σύζυγος του υπάλληλου του Κυριάκου Μ. είναι φίλη της οικογένειας που έχασε δύο παιδιά και εξ ονόματος των πενθούντων ανέλαβε να απευθύνει το κατηγορητήριο.

Έλα όμως που όταν ξηλώθηκε το πουλόβερ με τις συζύγους, τους υπάλληλους και τους κολλητούς του Κυριάκου Μ., εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο και η μητέρα των δύο νεκρών παιδιών και ζήτησε από την Αννίτα Π. και την κάθε Αννίτα να πάψουν να μιλούν εξ ονόματός της οικογένειας και μετά κάτι τύποι όπως ο Άδωνις Γ. έτρεχαν να σβήσουν από το Τwitter την επιστολή της συζύγου του Μπάμπη Π. Η ξεφτίλα τους χωρίς επώνυμο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL