Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πατάνε επί πτωμάτων

Με αυτή την επικοινωνιακή τακτική τυμβωρυχίας, η Ν.Δ. προσπαθεί να περιορίσει την ατζέντα στο "είδατε τι λάθος κάνατε στο 2015;" προκειμένου να αποφύγει κάθε συζήτηση για τις διαχρονικές ευθύνες της και, κυρίως, για το μέλλον αυτής της χώρας

Η Ν.Δ. έχει επιλέξει από τις πρώτες ώρες της εθνικής τραγωδίας να πολιτευτεί με όρους πολιτικής επικοινωνίας. Μοναδικός στόχος, αυτός που δεν πέτυχε με την οικονομική καταστροφολογία, τις προτροπές στους δανειστές, τον εθνικολαϊκισμό και τον εναγκαλισμό με την Ακροδεξιά: η δημιουργία κλίματος πτώσης της κυβέρνησης - πάντα σε βάρος της καθημερινότητας και της αντιμετώπισης των προβλημάτων των πολιτών.

Χέρι - χέρι με πολύ, πολύ συγκεκριμένα ΜΜΕ, εκδότες και δημοσιογράφους, ενώ η ίδια παριστάνει πως μένει μακριά από την επικαιρότητα, παρακολουθεί την κοινή ατζέντα που ξεκινάει από συγκεκριμένα πρωινάδικα και πρωτοσέλιδα και καταλήγει στα στα δελτία των οκτώ αφού πρώτα έχει δώσει τη σκυτάλη σε ανώνυμα trolls του Διαδικτύου αλλά και επώνυμους δημοσιογράφους οι οποίοι εμφανίζονται πιο σκληροί κι από τα πολιτικά στελέχη.

Τι απειλές για ποινικές ευθύνες, τι κραυγές για αδιαφορία για τους Έλληνες από τους συριζαίους που νοιάζονται για Σύρους και Αφγανούς, απ' όλα έχει ο μπαξές του Διαδικτύου όπου αναπαράγεται όλη η προπαγάνδα της μαύρης διεθνούς -από τον Σαλβίνι μέχρι τον Μπάνον- κατά της Αριστεράς. Στο ενδιάμεσο, εμφανίζονται ένας - ένας επιλεγμένοι βουλευτές και ευρωβουλευτές (παρέα με συναδέλφους τους του ΠΑΣΟΚ), ίσα για να τροφοδοτούν τα ΜΜΕ, που σέρνουν τον χορό.

Με αυτή την επικοινωνιακή τακτική τυμβωρυχίας, η Ν.Δ. προσπαθεί να περιορίσει την ατζέντα στο "είδατε τι λάθος κάνατε στο 2015;" προκειμένου να αποφύγει κάθε συζήτηση για τις διαχρονικές ευθύνες της και, κυρίως, για το μέλλον αυτής της χώρας. Από την αντιμετώπιση των οικιστικών στρεβλώσεων μέχρι το νέο αναπτυξιακό μοντέλο, η Ν.Δ. προσπαθεί να εκβιάσει μια λευκή επιταγή πατώντας κυριολεκτικά επί πτωμάτων.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις