Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.3°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.2°C13.3°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.5°C14.3°C
3 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C11.9°C
4 BF 82%
ΑΝ.ΕΛΛ.: Η κυβέρνηση αυτή δεν είναι μια κυβέρνηση υπό προθεσμία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΝ.ΕΛΛ.: Η κυβέρνηση αυτή δεν είναι μια κυβέρνηση υπό προθεσμία

«Η κυβέρνηση αυτή δεν είναι μια κυβέρνηση υπό προθεσμία» τόνισε ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛΛ. Θ. Τοσουνίδης μιλώντας στον ρ/σ του ΑΜΠΕ. Σχολιάζοντας τις αποτυχημένες προβλέψεις του Κ. Μητσοτάκη για τον χρόνο των πρόωρων εκλογών, ο Θ. Τοσουνίδης επισήμανε δηκτικά ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. «σε όλες τις προθεσμίες που έχει θέσει μέχρι τώρα έχει πέσει έξω». Ο Θ. Τοσουνίδης υπογράμμισε επίσης ότι «η πορεία της κυβέρνησης από το 2015 έχει αποδείξει ότι όχι απλώς αντέχει αλλά μπορεί να είναι και εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική».

Ο Θ. Τοσουνίδης παρατήρησε μάλιστα ότι η διαφορετική πολιτική καταγωγή των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων «ήταν το πολύ μεγάλο πλεονέκτημα». Παράλληλα, ο Θ. Τοσουνίδης επανέλαβε την θέση των ΑΝ.ΕΛΛ. ότι σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτή η πρόταση για κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών με 180 βουλευτές «θα δώσουμε τη δυνατότητα στον ελληνικό λαό να αποφασίσει».

Σε σχέση με τη διαφοροποίηση των ΑΝ.ΕΛΛ. στο ζήτημα του πλαφόν εκπροσώπησης στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, ο Θ. Τοσουνίδης υπογράμμισε ότι «ουσιαστικά ο Π. Καμμένος και οι ΑΝ.ΕΛΛ. κατανόησαν και αποδέχθηκαν αίτημα που προέρχεται από τους αυτοδιοικητικούς φορείς», υποστηρίζοντας ότι «πρέπει να μην αποσυντεθούν τα δημοτικά συμβούλια από πολλές, μεμονωμένες, παρεΐστικου τύπου παρουσίες».

Κώστας Παπαγιάννης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL