Live τώρα    
Εκκένωση των υπουργείων Εργασίας και Εσωτερικών μετά από τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εκκένωση των υπουργείων Εργασίας και Εσωτερικών μετά από τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα

Μετά από τηλεφώνημα σε εφημερίδα για βόμβα στο υπουργείο Εργασίας εκκενώθηκαν τόσο το κτίριο του Υπουργείο όσο και το υπουργείο Εσωτερικών που είναι μεσοτοιχία. Επιπλέον, κλειστή είναι αυτή την ώρα η Σταδίου από τα Χαυτεία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το απειλητικό τηλεφώνημα αφορούσε εκρηκτικούς μηχανισμούς που έχουν τοποιθετηθεί σε δύο σημεία. Όπως αποδείχθηκε τελικά το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.

Η προγραμματισμένη σύσκεψη του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη με τον υπουργό Υποδομών, Χρ. Σπίρτζη και το γ.γραμματέα, Γ. Καπάκη καθώς και εκπροσώπους των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τις πληγείσες -από τις πρόσφατες πλημμύρες- περιοχές Μάνδρας, Ελευσίνας και Μεγάρων βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 12 στο κτίριο της Βουλής.

Συντάκτης: Η ΑΥΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0