Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C24.7°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.8°C19.6°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.4°C18.0°C
5 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
0 BF 43%
Τσίπρας: Και κάθε μέρα αν θέλει ο Κ. Μητσοτάκης θα συζητάμε στη Βουλή για την οικονομία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τσίπρας: Και κάθε μέρα αν θέλει ο Κ. Μητσοτάκης θα συζητάμε στη Βουλή για την οικονομία

και όπως υποστήριξε  «εκεί ο κ. Τσίπρας θα απολογηθεί για όσα δεινά έφερε στους πολίτες, αλλά και για τα δεσμά στα οποία συμφώνησε για την επόμενη μέρα της χώρας».

Ο Αλέξης Τσίπρας του απάντησε στην χθεσινή ομιλία του μετά τη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup, για τη ρύθμιση του χρέους.

«Η ρύθμιση λοιπόν που έχουμε στα χέρια μας, είναι πραγματικά το εισιτήριο μας για τη νέα εποχή, μια εποχή που αναλαμβάνουμε την ευθύνη, που αναλαμβάνουμε το τιμόνι, που είμαστε εμείς υπεύθυνοι για το μέλλον της οικονομίας, για το μέλλον αυτού του τόπου. Και αυτό, φίλες και φίλοι, είναι μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη για τη χώρα.

Καταλαβαίνω βεβαίως τη σύγχυση και την αγωνία και τη στενοχώρια της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα του κυρίου Μητσοτάκη, που σήμερα μάλιστα μου ζήτησε και συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.

Δε ξέρω τι ακριβώς σκέφτεται και ζητάει συζήτηση για την οικονομία, μετά από τόσες διαψεύσεις ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Ίσως να ισχύει εδώ το γνωστό ρητό ότι ο δολοφόνος θέλει διαρκώς να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Του απαντώ λοιπόν:

"Και κάθε μέρα αν θέλει είμαι πρόθυμος να συζητάμε στη Βουλή για την οικονομία. Γιατί εκεί που απέτυχαν τρεις δικές τους κυβερνήσεις η δική μας κυβέρνηση πέτυχε.»

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL