Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.4°C22.4°C
3 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.8°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C22.0°C
1 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 37%
Αιματηρό game of thrones η μάχη των φυλών της δεξιάς για την επάνοδο στην εξουσία (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αιματηρό game of thrones η μάχη των φυλών της δεξιάς για την επάνοδο στην εξουσία (Video)

Φοβερή ταχυδακτυλουργία! Λες και τα άκουγε για πρώτη φορά έβαλε, έντεχνα, στο στόμα των αγορητών του ΣΥΡΙΖΑ τα λόγια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, εξαφανίζοντας έτσι την κριτική που ο ίδιος ο Μητσοτάκης τού είχε απευθύνει από το βήμα της Βουλής αλλά και σε συνεντεύξεις του.

Με το "ανοησίες" διαγράφει την μέχρι τώρα επίσημη θέση της ΝΔ αναφορικά με τις δικές του ευθύνες στο Μακεδονικό και με το "έτσι θέλω" ξαναγράφει την ιστορία και αποκαθηλώνει τον πατέρα Μητσοτάκη (και σε δεύτερο επίπεδο τον γέρο Καραμανλή)

Το καταπληκτικό είναι ότι αυτό γίνεται χωρίς καμιά αντίδραση από τον Κυριάκο και την Ντόρα. Έχοντας συνάψει στρατηγική συμμαχία με τον Σαμαρά,  ο πρώτος, όχι μόνο αποποιείται την πατρική πολιτική κληρονομιά αλλά συμμετέχει ενεργά στην αναθεώρηση της ιστορίας της παράταξης, παίζοντας το ρόλο του ιδανικού πατροκτόνου, με αντάλλαγμα να μην τον αμφισβητήσει ο Σαμαράς στην ηγεσία της ΝΔ..

Σε αιματηρό game of thrones εξελίσσεται η λύσσα όλων των φυλών της δεξιάς να επανέλθουν πάση θυσία στην εξουσία. Τον πατέρα τους και τη μάνα τους πουλάνε.

Με τον τρόπο αυτό η πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ εναντίον του Τσίπρα εξελίσσεται και σε πρόταση μομφής  εναντίον της πρόσφατης ιστορίας της ΝΔ και εναντίον του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Και ως προς αυτά τα τελευταία δείτε το βίντεο από τη συγκέντρωση της ΝΔ  με ομιλητή τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το 1993 που δονείται από το σύνθημα "Αλήτη - προδότη - Σαμαρά".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL