Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C17.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.3°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.4°C16.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
11.0°C11.0°C
1 BF 72%
Φ. Κουβέλης: Εξαιρετικά θετική η συμφωνία, ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φ. Κουβέλης: Εξαιρετικά θετική η συμφωνία, ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα (Video)

«Εξαιρετικά θετική η συμφωνία, ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορέσει να προκύψει» διασφαλίζεται το όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes, καταργούνται οι αλυτρωτισμοί ενώ κατοχυρώνονται όλα με συνταγματική αναθεώρηση δήλωσε ο αν. υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης. στην ΕΡΤ.https://www.youtube.com/embed/6UkcGCWXXfk

Επιπλέον ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι όλα τίθενται υπό την αιρεσιμότητα της πρότερης συνταγματικής κατοχύρωσης για να προχωρήσει η διαδικασία της ένταξης της χώρας αυτής στο ΝΑΤΟ.

Αναφορικά με την Τουρκία ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι επέλεξε τη ρητορική της έντασης η οποία θα συνεχιστεί με διακυμάνσεις. Ο αν υπουργός υπογράμμισε ότι η δικαιοσύνη στην Τουρκία είναι χειραγωγούμενη. Ενώ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ενημέρωσε ότι θα έρθει νομοθετική ρύθμιση ώστε οι στρατιωτικοί μας να αποκαλούνται στρατιωτικοί και στο εξωτερικό. Το κάνουμε για να φαίνεται ότι έχουν σταθερή κατοικία και επίσης θα είναι σαν μετάθεση στο εξωτερικό στρατιωτικών του ΝΑΤΟ. Δηλαδή η κυβέρνηση επιχειρεί να καταπέσουν τα προσχήματα που θέτει η Τουρκία.

Δεν δημιουργεί πρόβλημα η διαφωνία του κ. Καμμένου στο Μακεδονικό διότι το όργανο που τελικά θα κρίνει θα είναι η Βουλή των Ελλήνων ανέφερε ο κ. Κουβέλης.

Κατ. Μπρ.

https://www.youtube.com/embed/yeo-P2pYhVw

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL