Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Φ. Κουβέλης: Εξαιρετικά θετική η συμφωνία, ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα (Video)

«Εξαιρετικά θετική η συμφωνία, ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορέσει να προκύψει» διασφαλίζεται το όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes, καταργούνται οι αλυτρωτισμοί ενώ κατοχυρώνονται όλα με συνταγματική αναθεώρηση δήλωσε ο αν. υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης. στην ΕΡΤ.

Επιπλέον ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι όλα τίθενται υπό την αιρεσιμότητα της πρότερης συνταγματικής κατοχύρωσης για να προχωρήσει η διαδικασία της ένταξης της χώρας αυτής στο ΝΑΤΟ.

Αναφορικά με την Τουρκία ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι επέλεξε τη ρητορική της έντασης η οποία θα συνεχιστεί με διακυμάνσεις. Ο αν υπουργός υπογράμμισε ότι η δικαιοσύνη στην Τουρκία είναι χειραγωγούμενη. Ενώ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ενημέρωσε ότι θα έρθει νομοθετική ρύθμιση ώστε οι στρατιωτικοί μας να αποκαλούνται στρατιωτικοί και στο εξωτερικό. Το κάνουμε για να φαίνεται ότι έχουν σταθερή κατοικία και επίσης θα είναι σαν μετάθεση στο εξωτερικό στρατιωτικών του ΝΑΤΟ. Δηλαδή η κυβέρνηση επιχειρεί να καταπέσουν τα προσχήματα που θέτει η Τουρκία.

Δεν δημιουργεί πρόβλημα η διαφωνία του κ. Καμμένου στο Μακεδονικό διότι το όργανο που τελικά θα κρίνει θα είναι η Βουλή των Ελλήνων ανέφερε ο κ. Κουβέλης.

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Από όπου κι αν προέρχεται;

Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα να καταδικάσει την ακροδεξιά βία. Δεν την είδε όλο το προηγούμενο διάστημα, στο πλαίσιο σχεδόν όλων των κινητοποιήσεων κατά της συμφωνίας...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο